Alex de Souza'dan haberlere yalanlama

Güncelleme Tarihi:

Alex de Souzadan haberlere yalanlama
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2012 20:07

Fenerbahçe'den olaylı şekilde ayrılarak ülkesi Brezilya'nın yolunu tutan yıldız futbolcu Alex de Souza, Samanyolu Haber'e özel açıklamalar yaptı. Brezilyalı yıldız Türkiye'de hakkında çıkan birçok haberin yalan olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Brezilya'da kendisini çok sıcak bir ortamda bulduğunu söyleyen Alex, "Böyle bir karşılamayı beklemiyordum. Oradan (Türkiye) ayrılmayı da beklemiyordum. Beklenmedik gelişmeler oldu. Bir gün Coritiba'da futbolu bırakmak istiyordum. Yaşadığımız onca problemden sonra orada kalmam mümkün olmadı. Ben artık Fenerbahçe taraftarıyım. Onların en  iyi sonuçları almasını istiyorum. Ben de artık  taraftarlardan biriyim" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Avrupa ve Türkiye'de başarılı olmasını istediğini söyleyen yıldız oyuncu, "Fenerbahçe'de 8 yıl kaldım. Onların istediği her şeyi bende yapmak istiyorum. Aziz Yıldırım'ın basın toplantısının neden iptal edildiğini bilmiyorum. Çok da önemsemiyorum. Türkiye Ligi'nde ve Avrupa'da başarılı olmalarını istiyorum. Başbakan  ile vedalaşmak için biraraya geldik. Beni takip edeceğini söyledi. Türk halkının bana ilgisini gösterdi bu görüşme" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Şike sürecinin kendisini etkilemediğini söyleyen Alex, hakkında yazılanların çoğunun yalan olduğunu ifade etti. Alex, "Şike sürecinde benim açımda değişen bir şey olmadı. Şampiyonluğun alınamayacağını söyledim. Tabi o dönem bazı problemler vardı ve çözülemedi. Fenerbahçe'deyken ne tür bir katkım olduğunu düşünüyordum. Benim hakkımda yazılan şeylerin büyük bölümü yalan. Buradaki Türk toplulukları ile irtibatlıyım. İstanbul'da değilim ama Türkiye'yi takip ediyorum. Özellikle taraftarların ne yaptığını görmek isterim" dedi.

Fenerbahçe maçlarının tamamını izleyemediğini söyleyen Alex, "Fenerbahçe taraftarının Corirtiba'ya ilgi göstereceğini düşünüyorum. Ben ve Deivid varım. Ben elimden geleni yapıyorum. Saha dışında da neysem onu yaptım. Rakip taraftarlara da saygı gösterdim. O nedenle  beni sevdiklerini düşünüyorum. Fenerbahçe maçlarının tamamını izleyemiyorum. Fenerbahçe taraftarının yoğun ilgisinden dolayı teşekkür ederim" diyerek sözlerini tamamladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!