Alanyaspor'da yeni yönetim

Güncelleme Tarihi:

Alanyasporda yeni yönetim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

Başkan Hacıince, turuncu yeşilli kulübün şirketleşmesini önerdi.

Alanyaspor'un olağanüstü genel kurulu yapıldı ve yine Hasan Hacıince'nin başkanlığındaki yönetim işbaşına geldi. Yönetim kurulu 21 kişiden oluştu. Yeniden başkanlık görevine seçilen Hasan Hacıince, Alanya'nın mali sorunlarını aşabilmesi için şirketleşmesi gerektiğini belirterek, ‘‘İşte o zaman kalıcı gelir kaynaklarına sahip olabiliriz. Ancak bu konuda kaymakam ve belediye başkanını da bize destek olması gerekir’’ diye konuştu.

Genel kurula kulübün eski başkanlarından olan milletvekili Cengiz Aydoğan da katıldı. Aydoğan, kaymakam ve belediye başkanını desteğinin sorunlara geçici çözüm olacağını belirterek, ‘‘Geçmişte biz de denedik olmadı. Kulübü kaymakam ve belediye başkanının sırtına yüklemek bu kente yakışmaz’’ dedi. Genel kurulda Alanya'da yaşayan Alman emlakçı Renhe Herboth da fahri üyeliğe kabul edildi.

Alanyaspor'un yeni yönetim kurulu şöyle oluştu: Hasan Hacıince, İbrahim Şenli Şenli, Numan Gümrükçü, Vehbi Özkan, Hasan Öner, Turgut Başaran, Ali Döven, Cevdet Köşkdere, Murat Sidar, Veliddin Taşkıran, Hüseyin Demirci, Fevzi Yüksekkaya, Serdar Köseoğlu, Mehmet Bulut, Mehmet Yetkin, Cemal Kaçmaz, Mehmet Okatan, Erhan Doğan, Mehmet Kaplan, Orhan Aydoğan, Alaaddin Çakır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!