Akhisar Belediyespor Beşiktaş maçı saat kaçta ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Akhisar Belediyespor Beşiktaş maçı saat kaçta ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2016 16:38

Akhisar Belediyespor Beşiktaş maçı ile maçı Süper Lig'de kritik bir mücadele olacak. Siyah-beyazlılar Akhisar deplasmanından galip gelip liderlik koltuğunda yara almadan yoluna devam etmek istiyor. Akhisar Belediyespor Beşiktaş maçı ile bu hafta heyecan seviyesi yüksek bir mücadele oynanacak. Peki Akhisar Belediyespor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

İLK 11'LER:

Beşiktaş: Tolga, Serdar, Alexis, Marcelo, İsmail, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Sosa, Olcay, Gomez
Ahkisar Belediyespor: Fatih, Orhan, Douglao, Merter, Caner, Tolga, Sami, Nguemo, Grbic, Custodio, Rodallega

Akhisar Belediyespor Beşiktaş maçı bugün nefesleri kesecek bir mücadeleye sahne olacak. Beşiktaş Akhisarspor maçı ile birlikte deplasmanda bu akşam şampiyonluk yolunda önemli bir viraja griyior. Peki akhisar Belediyespor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor 8. randevuda. İki takım arasında geride kalan lig maçlarından 3'ünü siyah-beyazlılar, 2'sini Ege temsilcisi kazandı. Beşiktaş, deplasmanda oynadığı 3 maçta da galip gelemedi, bir kez yenildi, 2 kez berabere kaldı. Taraflar arasındaki 7 karşılaşmada 26 gol atıldı, maç başına gol ortalaması 3,7 oldu

Lider Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor, Süper Lig'de yarın 8. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 7 maçtan 3'ünü siyah-beyazlılar, 2'sini Ege temsilcisi kazandı, 2 müsabaka da berabere bitti. Beşiktaş'ın 14 golüne, Akhisar Belediyespor 12 golle yanıt verdi. Taraflar arasındaki 7 karşılaşmada toplam 26 gol atıldı, maç başına gol ortalaması 3,7 oldu. Şampiyonluk yarışında yakaladığı avantajı korumak isteyen Beşiktaş, deplasmanda oynadığı 3 maçta da Akhisar Belediyespor'u yenemedi. Siyah-beyazlılar, Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki karşılaşmalarda bir kez mağlup oldu, 2'sinde berabere kaldı.

Haberin Devamı

Akhisar Belediyespor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta?

Akhisar Belediyespor Beşiktaş maçı 22 Nisan Cumartesi günü oynanacak. Cüneyt Çakır'ın yöneteceği mücadele Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak

2012-2013 sezonunda İstanbul'da yapılan maçı Beşiktaş, Holosko (2) ve Hilbert'in golleriyle 3-1 kazandı, Akhisar Belediyespor'un tek golünü Mustafa Aşan attı. Manisa'daki müsabakada ise ev sahibi ekip, Gekas (2), Uğur Demirok ve Emin Aladağ'ın golleriyle 4-1 galip geldi, Beşiktaş'ın tek golünü Mustafa Pektemek kaydetti. 2013-2014 sezonunda Manisa'daki müsabaka 3-3 bitti. Ege temsilcisinin gollerini Bruno (2) ve Bilal Kısa, Beşiktaş'ın gollerini ise Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Almeida attı. İstanbul'da ise siyah-beyazlılar, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek ve Hutchinson'ın golleriyle 3-0 galip geldi. Geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'daki karşılaşmayı Beşiktaş, Cenk Tosun, Sosa ve Gökhan Töre'nin golleriyle 3-1 kazandı, Ege temsilcisinin tek golünü Bilal Kısa attı. Manisa'daki müsabaka ise Mehmet Akyüz ve Demba Ba'nın karşılıklı golleriyle 1-1 bitti. Bu sezonun ilk yarısında İstanbul'daki karşılaşmayı Ege ekibi, Güray Vural ve Sami'nin golleriyle 2-0 kazandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'a coşkulu karşılama  

Siyah-beyazlıları İzmir'de çok sayıda taraftar tezahüratlarla karşıladı. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yarın deplasmanda Akhisar Belediyespor ile yapacağı maç için İzmir'e geldi. Özel uçakla İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na gelen siyah-beyazlı kafileyi, çok sayıda taraftar tezahüratlar yapıp meşaleler yakarak karşılarken futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Bazı taraftarlar, teknik direktör Şenol Güneş'e çiçek verdi. Beşiktaş kafilesi, konaklayacağı otele geçmek için kara yoluyla Manisa'ya geçti. Akhisar Belediyespor-Beşiktaş mücadelesi Manisa 19 Mayıs Stadı'nda yarın saat 19.00'da başlayacak.      

Haberin Devamı

Akhisar Belediyespor Beşiktaş’a hazır

Akhisar Belediyespor, 4 yıllık Süper Lig macerasında evinde mağlup olmadığı lig lideri Beşiktaş’la yarın Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Spor Toto Süper Lig’de sezonu olan 2012-13’te Manisa’da 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup ettiği Beşiktaşla 2013-14’teki randevuda 3-3 berabere kalan Akhisar Belediyespor, geçen sezon ev sahibi olduğu maçta 1-1’e razı olmuştu.

Akhisar Belediyespor’un Manisa’daki yenilmezliğine karşılık, İstanbul’da ise Beşiktaş’ın belirgin üstünlüğü göze çarpıyor. Beşiktaş, 2012-13 sezonunda kendi sahasında 3-1 mağlup ettiği Akhisar Belediyespor’u 2013-14’te 3-0, geçen sezon ise 3-1 yenmeyi başardı. Bu sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan müsabakayı Akhisar Belediyespor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Haberin Devamı

İki takım arasındaki karşılaşmaların önemli bir özelliği de bol gollü geçmesi oldu. Geride kalan 7 müsabakada fileler tam 26 kez havalandı. Bu gollerin 14’ünü Beşiktaş atarken, Akhisar Belediyespor rakip kaleyi 12 kez sarstı. İki takımın attığı gollerin toplamının 9’ar olduğu 2012-13 ve 2013-14 sezonları, en bereketli sezonlar olarak hafızalarda yer etti.

CÜNEYT ÇAKIR İLK KEZ

Spor Toto Süper Lig’de gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi’ne katılmasını sağılayacak bir derece yapmayı hedefleyen Akhisar Belediyespor, yarın Manisa 19 Mayıs Stadı’ndaki randevuya üç eksikle çıkacak. Sakatlıkları bulunan Bruno ve Onur’un yanı sıra hasta olan Mervan kadroda yer almıyor.

Haberin Devamı

Türk hakemliğinin gururu olan Cüneyt Çakır, yarın ilk kez bir Akhisar Belediyespor-Beşiktaş maçında düdük çalacak. Akhisar Belediyespor yönetiminin Beşiktaş taraftarına tahsis ettiği Gediz yönündeki kale arkası

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!