Akgüney gol olup yağdı: 9-1

Güncelleme Tarihi:

Akgüney gol olup yağdı: 9-1
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2014 12:28

2014 yılında oynadığı 9 resmi maçta hiç yenilmeyen ve 27 puan toplayan SV Akgüneyspor takımı, son deplasman maçında da rakibini golle doyurdu.9-1

Haberin Devamı

Deplasmanda Münchener Sp.VG ile karşılaşan Akgüneyspor futbol takımı, şampiyonluk yolunda rakibini adeta darmadağın etti.
Maça, kalede Dennis, Engin, Mehmet, Ferhat S., Samed, Kadir, Hasan, Ferhat M., Ercan, İbrahim, Senad, Semih, Erdal, Sezgin ve Tayfun kadrosu ile hızlı başlayan ekibimiz, daha 3.dakikada Senad’ın ayağından 1-0 öne geçti. Aynı oyuncu yine maçın 10., 36.,81 ve 85.dakikalarda 4 go daha atarken, rakibi adeta tek başına yenmiş oldu ve bir rekora imza attı.

Diğer oyuncularda görevlerini tam anlamıyla yerine getirirken, rekor galibiyete 19.dakikada Hasan, 45.dakika da ise takımın hem oyuncusu hemde teknik direktörü Kadir, 59.dakikada ise Ferhat ve 72. Dakikada Ercan da birer gol atarak skorun 9-1 olmasında katkıda bulundular. Ligin bitimine 2 hafta kalırken, lig birinciliğini sürdüren ekibimiz bir başka rekora da imza attı. 2014 yılında çıktığı 9 resmi maçında hiç yenilmezken hep galip geldi ve 27 puan topladı.

RAKİP SAHAYA ÇIKACAK MI?
Akgüneyspor önümüzdeki hafta kendi sahasında FC Perlach München ıı takımı ile karşılaşacak. Ancak, rakibin bir özelliği varki, düşmesi kesinleşen ve son sırada olan ekip son haftalarda maçlara bile çıkmıyor. Maçın başlama saati 14.30.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!