Akdora Gençlik şampiyonluğa ulaştı

Güncelleme Tarihi:

Akdora Gençlik şampiyonluğa ulaştı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2012 13:46

Türkiye Hokey Federasyonu'nca düzenlenen 14 Yaş Altı Erkek ve Bayan Salon Hokeyi Kulüpler ve İl Karmaları Şampiyonası, Eskişehir'de tamamlandı.

Şampiyonaya erkekler kategorisinde katılan 10 takım (A) ve (B) gruplarında 5'li takımlarla, bayanlar kategorisinde ise müsabakalara katılan 4 takım ise tek devreli lig usulü ile mücadele etti. Şampiyonada toplam 30 maç oynanırken, 241 gol kaydedildi.

Şampiyonada erkeklerde Akdora Gençlik Spor Kulübü ilk sırayı elde ederken, Anadolu Ateşi Gençlik Spor Kulübü ikinci, Nizip Gençlik Spor Kulübü ise üçüncü oldu.

Bayanlarda ise Akdora Gençlik Spor Kulübü şampiyonluğa ulaşırken, Nizip Gençlik Spor Kulübü ikinciliği, Konya Belediye Spor Kulübü de üçüncülüğü elde etti.

Erkeklerde en centilmen takım Çamlıca Gençlik Spor Kulübü seçilirken, bayanlarda ise bu kategoride birinci Diyarbakır Gençlik Spor Kulübü oldu.

Erkeklerde 19 golle Akdora Gençlik Spor Kulübü'nden Celal Aydın ve Anadolu Gençlik Spor Kulübü'nden İsmail Tan ilk sırada yer alırken, erkeklerde en iyi kaleci Akdora Gençlik Spor Kulübü'nden İskender Kaya seçildi.

Bayanlarda ise 14 golle Nizip Gençlik Spor Kulübü'nden Meryem Oymak birinci olurken, bayanlarda en iyi kaleci Akdora Gençlik Spor Kulübü'nden Rümeysa Özkabalcı olarak belirlendi.

Şampiyonada dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını federasyon genel sekreteri Sami Demirel ile Eskişehir Hokey İl Temsilcisi Teyfik Duman takdim etti.

Grup müsabakaları sonunda erkeklerde yarı finallere, (A) Grubu'ndan Akdora Gençlik Spor Kulübü ile Diyarbakır Gençlik Spor Kulübü, (B) Grubu'ndan da Anadolu Ateşi Gençlik Spor Kulübü ile Nizip Gençlik Spor Kulübü yükselirken, bayanlarda mücadele son maçlara kadar devam etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!