Ailton sesleri

Güncelleme Tarihi:

Ailton sesleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2005 01:58

Yabancı forvet arayan Beşiktaş, Schalke’nin Brezilyalı yıldızı Ailton’la el sıkıştı. Görüşmeleri yürüten Kıvanç Oktay, Ailton’un durumunun bugün netlik kazanacağını söyledi.

UZUN süredir yabancı golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Schalke 04’ün Brezilyalı yıldızı Ailton ile el sıkıştı. Futbol şube sorumlusu Kıvanç Oktay ile spor direktörü Erdil Arpacı’nın dün Münih’te biraraya geldiği Sambacı yıldızla yaptığı görüşmelerden olumlu yanıt aldığı öğrenildi. Gurbetçi oyuncu Hamit Altıntop’un da takım arkadaşı olan Gonçalves da Silva Ailton, ceza sahası içindeki fırsatçılığı ve üstün top tekniği ile tanınıyor.

3 alternatif var

Brezilyalı oyuncudan prensipte olumlu cevap alan Kıvanç Oktay, bu transfer için teknik direktör Rıza Çalımbay’a bilgi verdiklerini ve kendisinden ‘alabilirsiniz’ yanıtı aldıklarını söyledi. Ailton’un transferinin bugün netlik kazanacağını kaydeden Oktay, beklenmedik bir pürüz çıkması halinde İngiltere, İspanya ve İtalya’da top koşturan diğer 3 alternatif oyuncuya yöneleceklerini kaydetti.

KİM KİMDİR

ADI: Gonçalves da Silva

SOYADI: Ailton

D.YERİ-D.TARİHİ: Mogeiro-19.07.1973

ÜLKESİ: Brezilya

BOYU: 1.77 m, KİLOSU: 81 kg

MEVKİİ: Forvet

OYNADIĞI TAKIMLAR: Mogi Mirim EC, Santa Cruz FC Recife, Guarani FC Campinas, Universidad Nuevo Leon, Werder Bremen, Schalke 04.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!