Ailton-Köln flörtü

Güncelleme Tarihi:

Ailton-Köln flörtü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2005 00:00

Beşiktaş’ın Brezilyalı golcüsü FC Köln yolunda. Başarısız bir dönem geçiren futbolcunun menajerleri Alman kulübü ile görüşmelere başladı. Öte yandan siyah beyazlıların Leverkusen kalecisi Butt’a teklif götürdüğü iddia edildi.

Beşiktaş’ın Brezilyalı futbolcusu Ailton’un FC Köln’e transferi için girişim başlatıldı. Ailton’un menajerleri Julio Cesar ve Angelos Moraitis yaptıkları açıklamada, pazartesi günü FC Köln Başkanı Wolfgang Overath ile masaya oturacaklarını söylediler. Moraitis; ‘Ailton futbol geleceğini Almanya’da görüyor. Bunun için de FC Köln konuşmalara başladık’ dedi.

Ragnick’in uyarısı

Ailton’un eski takımı Schalke 04’ün teknik direktörü Ralf Ragnick ise eski futbolcusu hakkında olumlu konuşarak ‘Ailton eğer formda olursa Alman Birinci Ligindeki her takıma faydalı olabilir’ yorumunu yaptı. Ragnick, Köln’ün Ailton’u transfer etmesi durumunda, özel ilgi isteyen futbolcunun evcilleştirilmesi durumunda yararlı olabileceğini iddia etti.

Kaleci Butt iddiası

Öte yandan Beşiktaş’ın Bayer Leverkusen’in kalecisi Hans Jörg Butt’u transfer etmek istediği öğrenildi. Butt’un devre arasında Futbol Şubesi Sorumlusu Rudi Völler ile görüşeceği öğrenilirken, ünlü kaleci, ‘Şimdi son beş maça konsantre olmak istiyorum. 2006’da ne olacağını şimdi düşünmek istemiyorum. Önemli olan maçlarımızı kazanıp üst sıralara tırmanmamız’ dedi.

Pancu 2 hafta yok

BEŞİKTAŞ’ta yarın oynanacak Gaziantepspor maçı öncesinde Pancu şoku yaşanıyor. Siyah beyazlı takımın önceki gün yaptığı antrenmanın son bölümünde sakatlanan Rumen futbolcunun, 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Kulüp doktoru Ayhan Optur, dün Özel Acıbadem Hastanesi’nde MR’ı çekilen Pancu’nun sağ arka adalesinde ödem oluştuğunu ve 2 hafta forma giyemeyeceğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!