Ahmet Çakar'a bikini yağıyor

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Çakara bikini yağıyor
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 05, 2008 15:28

Fenerbahçe'nin dün akşam büyük bir başarıya imza atarak Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkmasından sonra, eski hakem ve spor yazarı Ahmet Çakar'a tepkiler yağıyor.

Haberin Devamı

Maçtan önce bir spor programında "Fenerbahçe, Sevilla'yı elesin, ben de bikini giyerim" şeklinde konuşan Çakar'a mayo firmaları, bikni ve mayo gönderiyor.

SUNSET MAYO'DAN BASIN AÇIKLAMASI

Sunset Mayo Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Güneş imzalı yayınlanan basın bildirisinde şu görüşlere yer verildi:

Saygıdeğer Basın Mensuplarının Dikkatine;

Çok deÄŸerli spor adamımız Sn. Ahmet ÇAKAR’ın, dün yapmış olduÄŸu basın açıklamalarına istinaden SUNSET MAYO olarak kendisine verdiÄŸi sözü tutmasında koyu bir Fenerbahçeli olarak yardımlarımızı sunmak dileÄŸindeyim.Â

Bundan sebeple kendisine bir adet SUNSET mayo ve bikini hediye ettiÄŸimizi sizlerin de bilgisi dahilinde bilinmesini rica ederim.

Sn. ÇAKAR sayesinde, Fenerbahçe’nin kaydettiği bu üstün başarı bir kez daha tarihe geçmiş olacaktır. Buradan sebeple kendisine teşekkürlerimizi sunar, bir kez daha Fenerbahçe camiasını kutladığımızı belirtirim.

Haberin Devamı

"ÇAKAR SİZE, ZEKİ TRİKO YAKIŞIR"

Medyatava'nın haberine göre; Dünyaca ünlü mayoları üreten Zeki Triko'nun koyu Feherbahçeli sahibi Zeki Başeskioğlu, "Fenerbahçe turu atlasın ben bikini giyerim" diyen Ahmet Çakar'a bu sabah ilginç bir sürpriz yaptı.

Başeskioğlu, Ahmet Çakar'ın 6 Pas programının yayınlandığı Show TV binasına, Çakar'a iletilmek üzere dünyaca ünlü bikinilerinden birini gönderdi.

Zeki Başeskioğlu gönderdiği hediye paketine ise; "Sayın Çakar size dünyaca ünlü bir marka olan Zeki Triko yakışır, tıpkı Fenerbahçe gibi..." notunu iliştirdi...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!