Ağustos böceği Alper

Güncelleme Tarihi:

Ağustos böceği Alper
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2013 23:50

F.Bahçe’nin son haftalarda form tutan genç yıldızının ilginç bir hikayesi var.

Haberin Devamı

Alper, F.Bahçe’ye giderken, Eskişehir’deki hocası Ersun Yanal, uygulaması için bir program verdi. Tatilde bu çalışmayı yapmayan 22 yaşındaki oyuncu, F.Bahçe’de buluştuğu hocasını hayal kırıklığına uğrattığı için uzun süre şans bulamadı.

2012-13 sezonunun sonu... Fenerbahçe’nin teknik patronu Aykut Kocaman… Ersun Yanal ise Eskişehirspor ile yeni sezon hazırlıklarına başlamış bile... Fenerbahçe’ye transfer olan öğrencisi Alper Potuk’u çok seven Yanal oyuncusuna, “Eğer Fenerbahçe’de başarılı olacaksan fizik güç olarak onların seviyesinde olmalısın. Sana bir program yazdım. Haziran ayı boyunca bu programı uygula ve yeni takımına güçlü bir fizik gücü ile katıl” der. Hocasından kendisi için hazırlanan programı alan Alper Potuk tatile gider...

HOCASININ DEDİĞİNİ YAPMADI

Haberin Devamı

SONRAKİ günlerde büyük bir sürpriz gerçekleşir. F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman görevinden ayrılır ve Ersun Yanal’ın adı Fenerbahçe ile anılmaya başlanır. Yanal, Haziran ayının sonlarına doğru sarı lacivertli kulüpte göreve başlar. Ancak sezon hazırlıkları başladığında Yanal’ı bir sürpriz bekler. Sezon başında testlere tabi tutulan Alper fizik olarak hiç hazır değildir. Yaz tatilinde Ersun Hoca’nın programını uygulamamıştır. Ersun Yanal’ın Fenerbahçe’ye geleceğini düşünemeyen Alper, fizik olarak yetersiz görülür.

İLK 15 HAFTASI BOŞA GİTTİ

YENİ sezonun başlangıcıyla Alper Potuk ilk 11’de şans bulmakta zorlanır.
Yanal oyuncusunu koruma amacında olduğu için bu durumu sadece yakın çevresiyle paylaşır. Başarılı oyuncuya fizik yüklemeler yapan Yanal, ligin 15. haftasına gelindiğinde genç futbolcusunun fiziğinin ilk kez istediği düzeye geldiğini görür. 15 haftalık süreçte forma şansı bulsa da tam manasıyla istediği formu yakalayamayan Alper Potuk için bu çok önemli bir ders olur.

VAN’A YARDIM BUGÜN GİDİYOR

FENERBAHÇE Spor Kulübü, Van’a yapacağı yardım için TIRları hazırladı.
Sarı lacivertli kulübün TIRları bugün yola çıkacak ve yardım Van’da yaşanan depremden dolayı evsiz kalan vatandaşlara ulaşacak.

GENÇLER DE POZ SAVAŞINDA!

Haberin Devamı

G.SARAY ile F.Bahçeliler arasındaki fotoğraf savaşına alt yaş kategorileri de dahil oldu. Cimbom’un U-19 oyuncuları, Kayseri’yi 7-0 yendikleri maç sonrası sosyal medyadaki fotoğrafla ezeli rakiplerine gönderme yaptı. Sarı kırmızılılar, “Çakallar kendi hikayelerini yazmadikca Aslanları dinlemek zorunda kalır” mesajı ile sevinç karesini F.Bahçelilerin resmine “Çakma” diye paylaştı.

KADLEC’İN YENİ TAKIMI DORTMUND GİBİ

SEZON başında Bayer Leverkusen’den alınan ancak beklenen performansı bir türlü sergileyemeyen Fenerbahçeli Michal Kadlec, devre arasında gidiyor. Tecrübeli oyuncunun babası ve menajeri Miroslav Kadlec, “Borussia Dortmund ile anlaşma yüzde 80 tamam” şeklinde konuştu. Baba Kadlec, “Dortmund haberleri spekülasyon değil. Borussia Dortmund cephesi görüşmelerin iyi gittiğini söylüyor” ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

‘YANAL’IN SİSTEMİ BİZİ İLERİ TAŞIDI’

F.BAHÇE Antrenörü İsmail Kartal, Ersun Yanal ile uyumlu çalışması ve takım içindeki ağabeylik rolü ile önemli işlere imza atıyor. Başarılı antrenör Akhisar maçı sonrası sorularımızı yanıtlarken şunları söyledi: “Fenerbahçe çok iyi antrenman yapıyor. Oyuncuların fizik kondisyonu mükemmel durumda. Ersun Yanal’ın antrenman sistemi ile dayanıklılığımızı çok daha artırdık. Oyuncular başardıklarını gördükçe daha çok çalışıyor” diye konuştu.

DİRK KUYT FEDERASYONU DURMAK BİLMİYOR

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu, yardım vakfı aracılığıyla engellilere özel spor organizasyonları düzenlemeye devam ediyor.

KANARYA’nın hayırsever yıldızı Dirk Kuyt, dur durak bilmiyor. Kuyt kendi adına kurduğu yardım vakfı aracılığıyla, zihinsel ve fiziksel engeli olan sporculara yardım ediyor. “Eğlence herkes içindir” fikri altında katıldıkları organizasyonlarda finansal ve örgütsel katkı sağlayarak destekliyor ve teşvik ediyor.

Haberin Devamı

ENGELLİLERİN HEP YANINDA

Dirk Kuyt Federasyonu, engelli insanlar için bazı spor müsabakaları düzenliyor ve yılda 40 ile 60 arası müsabakayı da destekliyor. Bu sporlar arasında; yelkenden, bilardoya, futboldan, tekerlekli sandalye dansına kadar büyük bir çeşitlilik var. Federasyonun amacı ise, engelli insanlara ortak bir şekilde yer alabilecekleri spor imkanları sağlamak...

TRABZON ŞİKEYİ DENEDİ BECEREMEDİ

F.BAHÇE eski yönetim kurulu üyesi Rahmi Eyüpoğlu, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun “Şike yoktur diyen namussuzdur” sözü için Bugün TV’de Özgür Sancar’ın programında, “Bunu kendileri açısından söylemişlerdir. Tapelerde kayıtlar var, deneyip, beceremeyen takım olarak gözüküyor Trabzon” dedi.

Haberin Devamı

ALVES BENİ ARATMIYOR

Kanarya’nın eski yıldızı Luciano, Portekizli Alves’e övgüler yağdırdı.

GEÇMİŞTE sergilediği performansla F.Bahçe taraftarının sevgilisi olan Fabio Luciano, sarı lacivertli takımı takip ettiğini ve çok beğendiğini söyledi. Luciano, mevkidaşı Bruno Alves için, “Boşluğumu çok iyi doldurmayı başardı” yorumunda bulundu.
2003-06 arasında F.Bahçe’de olan ve dün Haliç Üniversitesi’nin organizasyonuna katılan Luciano, “Türkiye ile ilgili anılarım canlandı. 2009’da futbolu bıraktıktan sonra ailemle vakit geçiriyorum. Türkiye ve Fenerbahçe hep kalbimde” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!