Ağlayarak gittiler

Güncelleme Tarihi:

Ağlayarak gittiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2008 00:00

İbrahim Kaş, "Çıkarılacağımı beklemiyordum. Ama sağlık olsun" derken, karara en çok Yıldıray’ın üzüldüğünü söyledi ve ekledi: "Yıldıray abi hüngür hüngür ağladı. Çok kötü oldu, çok etkilendi. Tuncay Şanlı da bana sarılıp ağladı."

Haberin Devamı

FATİH Terim’in 23 kişilik Euro 2008 kadrosunu belirlemesiyle dışarıda kalan 3 futbolcu; Yıldıray Baştürk, Halil Altıntop ve İbrahim Kaş, kamptan ayrılırken duygusal anlar yaşandı.

Beşiktaş’tan İspanya’nın Getafe takımına transfer olan İbrahim Kaş, Terim’in tercihi için, "Çok üzüldüm. Çıkarılacağımı beklemiyordum. Tüm abilerim bana ’sen oynayacaksın’ diyorlardı. Hatta Gökhan Gönül’ün sakatlanmasından sonra onbirde bile oynayabileceğimi düşünüyordum. Ama sağlık olsun benim buraya gelmemde Fatih Hoca’nın büyük emeği var. Bu turnuva olmazsa başka turnuvada oynarım. Üzülmek bir şeye çare olmuyor" derken, en çok etkilenenin Yıldıray Baştürk olduğunu açıkladı.

Çok kötü oldum

İbrahim Kaş,
şunları söyledi: "Yıldıray abi en çok üzülenimiz oldu. Hüngür hüngür ağladı. Çok kötü oldu, çok etkilendi. Tuncay Şanlı da bana sarılıp ağladı. O anda çok kötü oldum. Milli takımda inanılmaz bir arkadaşlık var." Kadro dışı bıraktığı üç futbolcuyu açıklarken bir hayli zorlanan Terim, hepsiyle tek tek vedalaştı. Terim’in ilk görüştüğü futbolcu İbrahim Kaş oldu. Terim, genç futbolcuya, "Kampta gösterdiğin uyum ve çabaların nedeniyle sana teşekkür ediyorum. Yaşın daha genç. İleride yine bu kadroda yer bulursun" dediği İbrahim’in ise, "21 yaşındaki bir oyuncuyu kadroya çağırmanız bile büyük şeref.

Ayhan teselli etti

Sizinle birlikte olmaktan mutluluk duydum" karşılığını verdi.

Kadro dışı kaldığı için bir hayli üzgün olan Yıldıray Baştürk, kararın açıklanması üzerine ağlamaya başladı. Tecrübeli futbolcuyu yanındaki İbrahim Kaş ile Ayhan Akman teselli etmeye çalıştı. Halil Altıntop’un adı okununca da kampta hüzünlü bir ortam oluştu. Kararı büyük bir olgunlukla karşılayan Halil, arkadaşlarıyla tek tek vedalaştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta gençlere değer verilmiyor

BEŞİKTAŞ’la olan sözlemeşmesinin bitmesinin ardından İspanya’nın Getafe takımına transfer olan İbrahim Kaş, siyah beyazlı takımda genç oyunculara değer verilmediğini ileri sürdü. Kaş, "Genç oyuncular için ’Nasıl olsa alt yapıdan çıktı. Takımda kalır, istediğimiz paraya imza atar’ düşüncesi var. Yabancı futbolcu olduğu zaman el üstünde tutuluyorsun" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!