Afyon’da spor şöleni

Güncelleme Tarihi:

Afyon’da spor şöleni
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

AKÜ'de düzenlenen Bahar Şenliği, spor şölenine dönüştü. Öğrencilerin, 10 gün süren müsabakalarda dereceye girmek için verdiği mücadele renkli görüntülere sahne oldu.

Afyon'da Kocatepe Üniversitesi tarafından düzenlenen Bahar Şenliği, sportif gösteriler ve yarışmalarla renklendi. Öğrencilerin, 10 gün süren müsabakalarda dereceye girmek için sergilediği mücadelenin yanı sıra step, cimnastik, tekvando ve boks gösterileri de izleyenlerden büyük alkış topladı.

İktisadi ve İdari Bilimler, voleybol ve basketbolda kızlarda ve erkeklerde birinci olurken, Bolvadin MYO, yüksek okullar voleybol ve basketbolda kızlarda, ayrıca voleybol erkeklerde birincilik elde etti. Yüksek okullar erkekler basketbolda ise Afyon MYO birinci oldu. Atletizm 100 ve 800 metrede bayanlarda Burcu Ergün, 1500 metre erkeklerde Halil Özdemir, bayanlarda Özlem Sönmez, teniste Gökhan Taşaballı ve Şule Tazegül, badmintonda ise Özgür Özen, Bircan Yeter, Orhan Kemal Yücesoy, Paşa Yavuzyiğit, Azime Çağdaş ve Tamer Atik, kategorilerinde birincilik kürsüsüne çıktılar. Salih ÖZKILINÇ/DHA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!