Aday kadroda değişiklik

Güncelleme Tarihi:

Aday kadroda değişiklik
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2009 00:00

Fildişi Kıyısı ile 11 Şubat Çarşamba günü özel bir maç yapacak olan (A) Milli Futbol Takımı, İzmir'de toplanmaya başladı.

Haberin Devamı

Swissotell Grand Efes'te kamp yapacak (A) Milli Takım'ın oyuncularından Galatasaray'dan Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Ayhan Akman ve Arda Turan'ın yanısıra Sivasspor'dan Mehmet Yıldız ve Middlesbrough'ta forma giyen Tuncay Şanlı, otele geldi.

Futbolcuların gelişi sırasında dışarıda bulunan taraftarlar sevgi gösterilerinde bulunurlarken, futbolculardan imza almak istediler.
Otelde bulunan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve milli takım antrenörü Oğuz Çetin de dışarı çıktığı sırada güvenlik nedeniyle otelin dışında bekletilen taraftarlara imza dağıttılar.

-ADAY KADRODA DEĞİŞİKLİK-

Bu arada Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, milli takımda 4 oyuncunun, sakatlıkları ve hastalıkları nedeniyle aday kadronun dışında bırakıldıkları belirtildi.

Haberin Devamı

Açıklamada, Galatasaraylı futbolcu Hakan Balta'nın arka adalesinden, Mehmet Topal'ın ise ayak bileğinden geçirdikleri sakatlıklardan dolayı, Galatasaray sağlık ekibiyle yapılan görüşmeler sonucunda kadrodan çıkarıldıkları bildirildi.
Sochaux-Lille maçında sağ arka adalesinden sakatlanarak 70. dakikada oyunu terkeden Mevlüt Erdinç'in ve ağır akut bronşit tanısı konulan ve özel maça yetişemeyeceği öğrenilen Batuhan Karadeniz'in de aday kadrodan çıkarıldıkları öğrenildi.

-MİLLİ TAKIM PROGRAMI

İzmir'deki ilk antrenmanını yarın Alsancak Stadı'nda saat 17.00'de basına kapalı yapacak (A) Milli Takım, son antrenmanını da Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in salı günü saat 18.30'da Atatürk Stadı'nda düzenleyeceği basın toplantısının ardından gerçekleştirecek ve son antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olacak.

Fatih Terim tarafından aday kadroya çağrılan futbolcular şunlar:

Kaleciler: Ufuk Ceylan (Manisaspor), Volkan Demirel (Fenerbahçe)
Savunma: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin (Galatasaray), İbrahim Kaş (Getafe), Eren Güngör (Kayserispor), Gökhan Zan (Beşiktaş), Caner Erkin (CSKA Moskova)
Orta Alan: Hamit Altıntop (FC Bayern Münih), Kazım Kazım, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Ayhan Akman, Arda Turan (Galatasaray), Mehmet Aurelio (Real Betis), Nuri Şahin (BV Borussia Dortmund), Tuncay Şanlı (Middlesbrough)
Forvet: Halil Altıntop (FC Schalke 04), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Gökhan Ünal (Trabzonspor), Mehmet Yıldız (Sivasspor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!