Adana'yı Hülya Cup heyecanı sardı

Güncelleme Tarihi:

Adanayı Hülya Cup heyecanı sardı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2012 12:06

Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK), büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

ATDSK, Türkiye'nin çeşitli illerinde tenis severlerle buluşan Hülya Cup Tenis Turnuvası'nı, ilk kez Adana'da da gerçekleştirecek. Hülya Avşar'ın adına düzenlediği, geliriyle genç tenisçilere burs verdiği turnuvaya, ünlü sanatçı da katılacak ve gösteri maçı yapacak.

ATDSK Yönetim Kurulu Başkanı H. İlker Güner, kulüp olarak 2012 yılına damgasını vuran turnuvalara ev sahipliği yapmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. ATDSK'nin bu yıl Türkiye Tenis Federasyonu'nun 1'nci Klasman Senior Tenis Turnuvası, ardından, Çukurova Cup 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası'na ev sahipliği yaptığını hatırlatan Güner, bu kez, Hülya Avşar'ın 11 yıl önce kendi adıyla başlattığı, son yıllarda farklı illere de taşıdığı Hülya Cup Tenis Turnuvası'nı ilk kez Adanalı tenis severlerle buluşturduklarını söyledi. Hülya Cup'ın Türkiye'deki yaklaşık 60 senior turnuvaları arasında medyanın ve tenis severlerin çok ilgi gösterdiği turnuvaların başında geldiğini kaydeden Güner, "Her yıl ülke genelinde 1000'den fazla sporcunun katılımıyla gerçekleşen bu turnuvayı Adana'mıza getirmek bizim için bir onur. Bu yıl hepsi birbirinden başarılı turnuvaları peş peşe yaptık. Hülya Cup ile de turnuva organizasyonlarımızı taçlandırıyoruz. Adana'nın yanı sıra bölge illerinden de gelecek tenis severlerimizle birlikte turnuvada yüzlerce kişi raket sallayacak. Tüm tenisçilerimizi turnuvamıza bekliyoruz" dedi.

Güner, 22 Eylül'de başlayacak turnuvanın açılış törenine kendisi de iyi bir tenisçi olan Hülya Avşar'ın da katılacağını, açılış töreninde yapılacak basın toplantısının ardından gösteri maçı yaparak turnuvanın başlayacağını sözlerine ekledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!