Adanaspor'dan potada üç imza birden

Güncelleme Tarihi:

Adanaspordan potada üç imza birden
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2012 16:32

Adanaspor. Yeşil Giresunspor’dan Ziya Yarkan, Şişlispor’dan Uğurcan Sözer ve Başkent Gençlikspor’dan Berkay Demirci’yi renklerine bağladı. Kulüp tesislerinde yapılan imza törenine Kulüp İdarecileri İbrahim Mencik , Saim Dura, Sekreter Hasan Şadi İşoğlu ve Koordinatör A. Aykut Karabulut katıldı.Adanaspor Kulübü Başkanı Tevriz Dura yaptığı açıklamada “Bu yıl hiçbir mazeretimiz yok. Oldukça pahalı ve lüks takım kurduk. Transferi bir oyuncu dışında kapattık. Melih Sevda’yı çok almak istedik. Bütün imkanlarımızı zorlamamıza rağmen kısmet olmadı. Şimdi çok iyi bir nokta atıcı bulursak alacağız. Bu yıl tekrar bize sponsor olan Sayın Adalı Ailesi’ne teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Kulüp tesislerinde yapılan imza törenine Kulüp İdarecileri İbrahim Mencik , Saim Dura, Sekreter Hasan Şadi İşoğlu ve Koordinatör A. Aykut Karabulut katıldı.
 
Adanaspor Kulübü Başkanı Tevriz Dura yaptığı açıklamada “Bu yıl hiçbir mazeretimiz yok. Oldukça pahalı ve lüks takım kurduk. Transferi bir oyuncu dışında kapattık. Melih Sevda’yı çok almak istedik. Bütün imkanlarımızı zorlamamıza rağmen kısmet olmadı. Şimdi çok iyi bir nokta atıcı bulursak alacağız. Bu yıl tekrar bize sponsor olan Sayın Adalı Ailesi’ne teşekkürlerimi sunarım” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!