Adana Demirspor Elazığspor maçı saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Adana Demirspor Elazığspor maçı saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2016 10:56

Adana Demirspor Elazığspor maçı bu akşam nefes kesen bir Play-off rövanş mücadelesine sahne olacak. Karşılaşma öncesinde iki takım ilk mücadelede oynamış ve 3-2'lik skorla biten gollü bir mücadeleye imza atmışlardı. Spor severler merakla Adana Demirspor Elazığspor maçının hangi kanalda ve saat kaçta başlayacağını merak ediyorlardı. Yayın bilgileri belli oldu. Peki Adana Demirspor Elazığspor maç hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Adana Demirspor Elazığspor maçı ile bu akşam Play-off yarı final rövanş karşılaşması oynanacak. İlk mücadelede oldukça çekişmeli bir oyun ortaya konmuş, iki takımda karşılıklı goller bularak heyecan seviyesi yüksek bir maça imza atmışlardı. Peki Adana Demirspor Elazığspor maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Adana Demirspor Elazığspor maçı, Play-off yarı final rövanş karşılaşması oynanacak. İki takım arasında Elazığ'da oynanan ilk maçı ev sahibi ekip Çağrı Ortakaya'nın 83'te attığı golle 3-2 kazanıp avantajı cebine koymuştu.

‘Özlem bitecek’

Adana Demirspor’un 21 yıllık özlemine son vermek isteyen Yılmaz Vural, “Deplasmanda attığımız iki gol bize önemli bir avantaj. Çünkü sahamızda taraftarımızın desteğiyle bulacağımız gol ya da gollerle turu geçeceğiz” sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

‘Geldiğimiz gibi’

Ekonomik sıkıntılara rağmen finalin kapısına kadar gelen Elazığ’ın hocası Ogün Temizkanoğlu, “Buraya kadar gelerek ne kadar iyi olduğumuzu gösterdik, şimdi ise bunu tamamlama zamanı. Başaracağımıza inanıyorum” açıklamasını yaptı.

Adana Demirspor Muhtemel 11'İ

Fevzi, Murat, Barış, Fereira, A.Burak, Attamah, İbrahim, Tiago, Anıl, Burak, Pote,

Elazığspor Muhtemel 11'i:

Çağlar, Hakan Bilgiç, M.Yiğit, Murat K., Onur Güney, Traore, Binya, Tom, Lamjed, Halil, Ümit

Adana Demirspor Elazığspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

PTT 1. Lig'de Play-Off finaline yükselecek son takımı belirleyecek olan Adana Demirspor Elazığspor maçı 23 Mayıs Pazartesi saat 21.30'da oynanacak Maç TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vural: "Vartaş Elazığspor maçında taraftarımızdan son düdüğe, son saliseye kadar tam destek bekliyoruz. Bu işi hep birlikte başaracağız. 21 yıllık Süper Lig özlemini sona erdirelim"

Demirspor teknik direktörü Yılmaz Vural, yarın 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda ağırlayacakları Elazığspor maçında dananın kuyruğunun kopacağını söyledi

Adana Demirspor teknik direktörü Yılmaz Vural, Sheraton Adana'da düzenlediği basın toplantısında Elazığspor ile yarın oynanacak play-off yarı final rövanş maçında dananın kuyruğunun kopacağını söyledi. "İşimiz kolay değil" diye konuşan teknik adam Vural, taraftara seslenerek, "Maçta sabırlı olsunlar. İlk maçta rakibimiz için oyun anlayışını değiştirecek bir skor çıktı. 1-0 ve ya 2-1'lik skor bize yetecek. Bu bizim için avantaj" dedi.

Haberin Devamı

HÜSEYİN KALA VE ONUR AKBAY
Takımı dış dünyaya kapattıklarını belirten Yılmaz Vural, "Teknik ve taktik çalışma nedeniyle antrenmanlarımızı basın ve taraftara kapattık. Takımda şu anda Hüseyin Kala ve Onur Akbay'ın sakatlıkları bulunuyor. Ancak maç saatine kadar yetişeceğini düşünüyorum" diye konuştu. Vural, "Bu şehir bizden başarı bekliyor. Hata yapmadan, tüm gücümüzü yansıtacak bir futbol ortaya koyarsak finale gideriz" diye konuştu.

STRESE GİRİYORUZ

Elazığspor karşısında erken golü bulmak zorunda olduklarını belirten Vural, "Rakip buraya 3-2'lik skorla geliyor. Beraberlik için mücadele edecek. Bu yüzden erken golü bulup skoru korumalıyız. Burada sahada mücadele eden futbolcular kadar taraftarlara da iş düşecek. Takımı strese sokacak bir durum olmamalı. Çünkü maç 90 dakika. Daha maçın ikinci dakikasında 'gol gol' diye bağırırsak, strese gireriz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!