Adamo'ya fazla mesai

Güncelleme Tarihi:

Adamoya fazla mesai
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2000 00:00

Haberin Devamı

Alman Hoca, Senegalli'yi adam etmekte kararlı

Teknik Direktör Rudiger Abramczyk, A.Gücü maçındaki kötü oyunuyla tribünlerin tepkisini çeken siyahi futbolcuyu antrenmanlarda daha çok çalıştırıp takıma yararlı hale getirmeye çalışacak.

Topla kendini

Antalyaspor Teknik Direktörü Rudiger Abramczyk, ligdeki performansından memnun olmadığı Adamo'yu takıma yararlı hale getirmek için her yolu deneme kararı aldı. Alman Hoca, ilk etapta Senegalli futbolcuyu antrenmanlarda daha çok çalıştırıp bu sorunu çözmeye çalışacak. Abramczyk, ‘‘Profesyonel bir futbolcu olduğu için karşıma alıp ona görevlerini hatırlatacak değilim. Bana düşen, sahadaki görevini istediğimiz gibi yapabilmesi için onu daha çok çalıştırmak’’ dedi.

Alman kararlı

Kırmızı beyazlı ekibin ara transferde forvetteki eksikliği gidermek için Denizlispor'dan kiraladığı, ancak istenen verimi alamadığı siyahi futbolcu, bundan sonra Abramczyk ve yardımcılarının gözetiminde antrenmanlardan sonra özel çalışma yapacak. Antalyaspor Genel Menajeri Erdal Akpınar, ligdeki kötü performansı nedeniyle eleştirilen Adamo'nun, Türkiye Kupası maçlarında takımına olan katkısının inkar edilemeyeceğini söyledi. Akpınar, sözlerini şöyle sürdürdü:

Kupa golcüsü

‘‘Bakırköy ile oynadığımız Türkiye Kupası 4. kademe maçında bir gol attı ve Fazlı'nın attığı golün de pasını verdi. Ardından iç sahada Ç.Dardanel ile oynadığımız çeyrek final maçında da ikinci yarıda oyuna girmesine rağmen takımını rahatlatan golü attı. A.Gücü maçındaki volesi gol olsaydı onun sayesinde maçı kazanmış olacaktık. Bu futbolcumuzun ligde de bir fol atarsa devamını getireceğine inanıyorum. Daha çok çalıştırıp istediğimiz düzeye getireceğiz.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!