Adamo Antalya'da

Güncelleme Tarihi:

Adamo Antalyada
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2000 00:00

Haberin Devamı

Ali İbrahim'in de bugün gelmesi bekleniyor.

Dün kırmızı beyazlı takımla ilk antrenmanını yapan siyahi futbolcu bugün kendisini sezon sonuna kadar Antalyasporlu yapacak olan sözleşmeyi imzalayacak. Gözler şimdi Ali İbrahim'e çevirildi.

İdmana başladı

Antalyaspor'u geçtiğimiz cuma günü prensipte anlaşarak el sıkıştığı Mami Adamo Guaye, dün kırmızı beyazlı takımla birlikte çalışmalara başladı. Senegal asıllı Belçikalı futbolcunun bugün Denizlispor ile yapılacak görüşmeden sonra sözleşme imzalayacağı bildirildi. Sezon başında Denizlispor'a bonservisi ile birlikte 300 bin dolara mal olan Adamo Guaye'ye ve kulübüne ödenecek para açıklanmadı.

Toprak da tamam

Antalyaspor Genel Menajeri Erdal Akpınar, Kocaelispor'un bedelsiz olarak Antalyaspor'a kiralama sözü verdiği Toprak ile de bugün sözleşme yapılacağını belirterek, ‘‘Adamo'nun kiralanması konusunda iki kulübün başkanı da geçen hafta görüşerek prensipte anlaşmıştı. Kocaelispor'dan kiralayacağımız Toprak konusunda da bir pürüz yok. Bugün her iki futbolcuyu da resmen renklerimize bağlamış olacağız’’ dedi.

Gözler Ganalı'da

Sözleşme imzalanırsa halinde Adamo ve Toprak'ın Van deplasmanı kadrosuna da alınacağı bildirildi. Kırmızı beyazlı ekibin ara transferde renklerine bağlamak için harekete geçtiği diğer futbolcu G.Antepli Ali İbrahim'in de bugün, veya en geç yarın Antalya'ya geleceği açıklandı. Başkan Bekir Kumbul'un telefonla görüştüğü G.Antep Başkanı Celal Doğan, ‘‘Futbolcu ile anlaşırsanız bizden yana bir sorun çıkmaz’’ dedi.

Sorun çıkmaz

Yılbaşı tatilini geçirdiği ülkesi Gana'dan dönmesini bekledikleri bu futbolcu için de G.Antep Başkanı Celal Doğan ile Antalyaspor Başkanı Bekir Kumbul'un prensipte anlaştıklarını belirten Akpınar, ‘‘Ali İbrahim'in Menajeri ile de görüştük. Bugün veya yarın futbolcuyu Antalya'ya getirecek ve pazarlık yapacağız. Bu futbolcu ile yapacağımız görüşmede sorun çıkacağını sanmıyorum’’ diye konuştu.

ANTALYA/DHA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!