Ada peşine düştü

Güncelleme Tarihi:

Ada peşine düştü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2001 01:56

Gordon Milne, Galatasaray'ın yıldız ismini Barcelona maçında izledi. Ergün ve menajeri Ali Güven ile İspanya'da görüşen Milne, bu transferi mutlaka gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

TAKİBE ALDILAR

Galatasaray'ın yıldızlarının ve Ergün'ün peşine düşen İngiliz ve İtalyan kulüplerine Newcastle United da eklendi. Bir süredir yıldız futbolcuyu takibe alan İngiliz kulübü, Ergün'ü renklerine katmak için harekete geçerek Türk futbolcu ve İtalya'da yaşayan menajeri Ali Güven ile temas kurdu.

MİLNE İZLEDİ

Newcastle antrenörü Gordon Milne, Galatasaray'ın çarşamba gecesi İspanya'da Barcelona ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçına gelerek Ergün'ü izledi. Karşılaşma sonrası hayran kaldığı Ergün ve menajeri ile de görüşen İngiliz teknik adam, bu transferi bitirmek istediklerini ve gerekli resmi girişimleri yapacaklarını söyledi.

BAŞKENTE GELİYORLAR

İngiltere'den Chelsea ve Everton'ın, İtalya'dan da Parma'nın peşinde olduğu Ergün'ün menajeri Ali Güven, ‘‘Newcastle bir süredir izlediği Ergün'ün transferi konusunda ısrarcı. İngiltere'den talip olan başka kulüpler de var. Newcastle yöneticileri yarın oynanacak Ankaragücü-Galatasaray maçında Ergün'ü izlemek için Ankara'ya gelecekler’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!