Açılış Özkalfa’dan

Güncelleme Tarihi:

Açılış Özkalfa’dan
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2009 00:00

Süper Lig’de 2009-2010 sezonunun ilk haftasında görev yapacak hakemler açıklandı. Hakemler şunlar: 7 Ağustos Cuma: 21.00 İstanbul BŞB-Beşiktaş: Tolga Özkalfa

Haberin Devamı

8 Ağustos Cumartesi: 21.00 Antalya-Ankara: Gökhan Güneşer, Diyarbakır-Ankaragücü: Koray Gençerler, Sivas-Trabzons: Halis Özkahya, 9 Ağustos Pazar: 19.30 Gaziantep-Galatasaray: Bünyamin Gezer, 21.00 Gençlerbirliği-Kayserispor: Fırat Aydınus, Bursaspor-Kasımpaşa: Taner Gizlenci, Manisaspor-Eskişehirspor: Mustafa İlker Coşkun, 21.45 Denizlispor-Fenerbahçe: Bülent Yıldırım.

Hakemler güven istediler

TÜRKİYE Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Genel Başkanı Bülent Demirlek, ligde hakemlere güvenilmesi gerektiğini söyledi.
Demirlek, 2009-2010 futbol sezonunun hakemler için başarılı geçmesini dilerken, takım, teknik heyet, yönetim ve taraftarlara da güzel bir lig dileğinde bulundu.
Lige hakemlerin iyi bir başlangıç yaparak ve öyle bitirmesini isteyen Demirlek, “Öncelikle lig fair-play içinde geçmeli. Hakem arkadaşlarıma da performans olarak hakem şansı diliyorum” dedi.

Haberin Devamı

Olmazsa olmazımızdır

Demirlek, şöyle konuştu: “Hakemler lige iyi bir başlangıç yapsa da ilerleyen haftalarda tartışılabiliyor. Çünkü futbolda rekabet var. En iyi hakem, maç sonunda tartışılmayan hakemdir. Ancak hakemlere herkes güvenmeli. Hakemlerimiz iyi ve donanımlıdır. Hepsi güvenilecek insanlardır. Türk hakeminin dedikodu ve şaibeye bulaştığını düşünmüyorum. Hakemler olmazsa olmazımızdır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!