Abramovich'in sevgilisine Fotoğraflı Cevap!

Güncelleme Tarihi:

Abramovichin sevgilisine Fotoğraflı Cevap
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2014 16:07

İngiliz kulübü Chelsea'nin patronu Roman Abramovich'in sevgilisi Dasha Zhukova, siyahi bir kadını sandalye olarak tasarlamış ve otururken çekilmiş bir fotoğrafını yayınlamıştı. "Irkçı" bulunan ve büyük tepki çeken bu olayın ardından, New York'ta yaşayan Rus gay aktivist sanatçı Alexander Kargaltsev fotoğrafı tersine çevirerek cevap verdi.

Haberin Devamı

Kargaltsev, Zhukova'nın "ırkçılık karşıtı örgütleri harekete geçiren" portresine cevaben, çıplak ve bacakları havada duran beyaz bir erkeğin üstüne Afrikalı bir erkeği oturtarak bir portre çekti.

Alexander Kargaltsev, "Ülkemde yabancı düşmanlığı o kadar güçlü ki, Zhukova'nın fotoğrafı normal ve sıradan karşılanabiliyor. Rus halkı renk, millet ve cinsel yönelim prensiplerini rencide ettiklerini algılamıyorlar" açıklamasında bulundu.

Milyarderin sevgilisinden skandal fotoğraf!

Bu arada, rotoğrafının yayınlanması ardından büyük tepki toplayan Dasha Zhukova gelen eleştiriler üzerinden fotoğrafın alt kısmını kesmek zorunda kalmıştı.

Herkesten özür dilemek zorunda kalan Dasha, "Bazılarını üzdüysem kusuruma bakmayın. Ben de ırkçılığa karşıyım" mesajı yayınlamıştı.(CCN-Türk)

Haberin Devamı

Abramovichin sevgilisine Fotoğraflı Cevap

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!