Abramoviç, Marmaris'te otel arıyor

Güncelleme Tarihi:

Abramoviç, Marmariste otel arıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2006 13:53

Geçen yaz birkaç kez Ege koylarında mavi turlara katılan İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea'nin sahibi Roman Abramoviç, bu kez otel satın almaya geldi. Marmaris'te bir otelde incelemelerde bulunan Rus işadamı, otelin planlarını istedi.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü koylara ev sahipliği yapan Marmaris'ten otel almaya karar veren Abromoviç, Antalya'dan özel helikopteriyle Marmaris'e geçerek Turgut köyünde inşaat halindeki bir  otelde incelemelerde bulundu.

Otel inşaatını gezen Abramoviç ve beraberindekiler, daha sonra Selimiye köyüne geçerek sahildeki restoranda balık yedi. Yemeğin ardından tekrar helikopterine binen Abramoviç, almayı planladığı otelin üzerinde 2 tur attıktan sonra Antalya'ya gitti.

Abramoviç'in, daha sonra, inşaatla ilgili planları istettiği öğrenildi. Turgut köyüne gelen aracı kurumun yetkilisi Engin Ergun, otelin teknik müdüründen otel projesi ve inşaat planlarını aldı.

Abramoviç'in oteli havadan ve karadan incelediğini belirten Ergun, ”Abramoviç, incelemesinin ardından bizi arayarak otel inşaatıyla ilgili planları görmek istedi” dedi.
   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!