Abdullah'a Liverpol çengeli...

Güncelleme Tarihi:

Abdullaha Liverpol çengeli...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 1998 00:00

Haberin Devamı

Bordo mavili takımın gözde futbolcusu Abdullah için 18 milyon doları gözden çıkaran Liverpool adına İngiliz menajerler bugün İstanbul'a gelecek.

Trabzonspor'un iç transferde cuma gününe kadar süre tanıdığı Abdullah için bugün İstanbul'a gelmesi beklenen İngiliz menajerler Liverpool adına Başkan Mehmet Ali Yılmaz'la görüşecek. Liverpol'un Abdullah'ı transfer etmek için yoğun çaba harcadığı ve milli futbolcuyla prensip anlaşmasına vardığı kaydedildi.

Liverpool kulübünün milli futbolcunun bonservisi için 15 milyon dolara kadar ödeme yapabileceği belirtilirken Abdullah'a da 3 milyon dolardan az olmamak üzere para vereceği ifade edildi. Abdullah'ın da Liverpol takımının teklifinin son aşamada ortaya çıkmasını istediği öne sürüldü.

Bu arada Trabzonspor'dan Abdullah'ı resmen isteyen Fenerbahçe'nin de girişimleri sürüyor. Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'la Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yarın bu transfer için bir kez daha biraraya gelerek görüşmeleri bekleniyor.

İNGİLİZLER DEVREDE

Fenerbahçe’nin talip olduğu Abdullah için İngilizler de devreye girdi. Liverpool Kulübü’nü temsilen bugün İstanbul’a gelecek olan menajerler Başkan Mehmet Ali Yılmaz’la görüşecek.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!