Aaron Smith'ten bir skandal daha!

Güncelleme Tarihi:

Aaron Smithten bir skandal daha
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2016 14:06

Skandallarıyla ünlü rugby oyuncusu Aaron Smith, yeniden manşet oldu! Smith'in bir kadınla havalimanı tuvaletinde seks yaparken çekilen görüntüleri basına sızdı.

Haberin Devamı

Yeni Zelandalı ünlü rugby oyuncusu Aaron Smith, havaalanında yarattığı skandal sonrası gözyaşlarına boğuldu. 

Bir kadınla, havaalanındaki bir engelli tuvaletinde seks yaparken yakalanan Smith'in olay anına ait görüntülerinin basına sızmasının ardından başarılı oyuncu önce takımdan dışlandı ardından kız arkadaşı Teagan'ı kaybetme noktasına geldi.

Aaron Smithten bir skandal daha

Skandalın ortaya çıkmasının ardından gözyaşları içinde kameraların karşısına çıkan Smith (üstte), şunları söyledi:

"Kız arkadaşım Teagan'dan, ailesinden ve kendi ailemden özür dilemek istiyorum. Ayrıca takım arkadaşlarımdan ve Yeni Zelanda taraftarlarından. Davranışımın kabul edilemez olduğunu biliyorum. Ancak her şeyi düzeltmeye ve her şeye sil baştan başlamaya çalışıyorum."

Haberin Devamı

Aaron Smithten bir skandal daha

Tuvalete gelen bir kişinin kabinden gelen sesleri fark ederek şikayet etmesi üzerine patlak veren olay sonrası Aaron Smith'in hayatı tam bir kabusa dönüştü. 

Aaron Smith, 2012 yılında takıma getirilen sokağa çıkma yasağını deldiği için takımdan uzaklaştırılmıştı. Smith ayrıca 2014 yılında çıplak bir fotoğrafını SnapChat'te paylaşırken ve eskort kızlarla yaşadığı ilişkilerle de gündeme gelmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!