(A) Milliler Azerbaycan önünde

Güncelleme Tarihi:

(A) Milliler Azerbaycan önünde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2001 00:00


(A) Milli Futbol Takımı, 2002 Dünya Kupası Eleme Grubu 6. maçında yarın Azerbaycan ile karşılaşacak. İstanbul BJK İnönü Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak maç, Star TV’den naklen yayınlanacak. Maçı İspanya Futbol Federasyonu’ndan Juan Ansuategui Roca yönetecek.
Haberin Devamı

Maçın 1, 5, ve 15 milyon lira olarak belirlenen biletlerinin satışı stat gişelerinde yapılıyor.

HEDEF FARKLI GALİBİYET

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampta bulunan milliler, bu maçın son çalışmasını saat 19.00’da, karşılaşmanın oynanacağı BJK İnönü Stadı’nda basına kapalı basına kapalı olarak yapacakları idmadla tamamlayacak.

Grupta averajla Slovakya’nın ardından 2. sırada bulunan milli takımda hedef, Azerbaycan karşısında öncelikle 3 puan, daha sonra da farklı skorlu galibiyet.

HAKEMLER İSPANYOL

Türkiye ile Azerbaycan arasındaki maçı İspanya Futbol Federasyonu’ndan Juan Ansuategui Roca yönetecek.

Roca’nın yardımcılıklarını ise Antonio Cardos Paterna ile Luis Nunez Lopez yapacak.

HASAN ŞAŞ YOK

Milli takım aday kadrosundan Galatasaraylı Hasan Şaş sakatlığı nedeniyle çıkarılırken, Gaziantepsporlu Hasan Özer’in de ayak parmağında burkulma olduğu bildirildi.

A Millilerin yarınki maça şu 11'le çıkması bekleniyor:

Rüştü, Fatih, Bülent Korkmaz, Alpay, Okan, Tugay (Tayfun), Yıldıray, Emre Belözoğlu, Abdullah, Oktay (Nihat), Hakan Şükür.

ŞENOL GÜNEŞ'İN 10. SINAVI

(A) Milli Futbol Takımı, Azerbaycan ile yarın yapacağı Dünya Kupası Avrupa 4. Eleme Grubu 6. maçıyla birlikte, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde 10. sınavına çıkacak.

Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü görevine 16 Ağustos 2000’de, Saraybosna’da Bosna-Hersek ile yapılan özel maçla başlayan Şenol Güneş’in ay-yıldızlı takımın başında sahaya çıktığı 9 maçta milliler, 3 galibiyet, 3 beraberlik, 3 de yenilgi aldı.

Türkiye, Güneş yönetiminde 7 gol atarken, kendi kalesinde de 11 gol gördü.

Şenol Güneş yönetimindeki milliler, yaptıkları 5 resmi maçta da yenilgi yüzü görmedi.

Milli takım, bu süre içinde 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti, 7 gol atıp, 3 gol yedi.

MİLLİLERİM 354. RANDEVUSU

(A) Milli Futbol Takımı, Azerbaycan ile yarın yapacağı Dünya Kupası 4. Eleme Grubu 6. maçıyla birlikte, 354. karşılaşmasına çıkacak.

Haberin Devamı
Milli takım, 78 yıllık tarihinde bugüne dek yaptığı toplam 353 maçtan 111’ini kazanırken, 163’ünü yitirdi, 79 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

(A) Milli Futbol Takımı, toplam 419 gol atarken, kendi kalesinde 593 gol gördü. (aa)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!