A MİLLİ TAKIM GELİYOR

Güncelleme Tarihi:

A MİLLİ TAKIM GELİYOR
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2007 16:11

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eacda0f018fbb8f897afb6
FRANKFURT kenti milli futbol takımıza 3. kez ev sahipliği yapacak. Türkiye Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Milli takımımızın 3 maçlık seyircisiz oynama cezasının son karşılaşmasını da büyük ihtimalle Frankfurt'ta oynayacağını söyledi. İtalya ile özel maç oynandığımız Floransa kentinin de Norveç maçını çok istediğini belirten Terim, kendi tercihinin ise Frankfurt'tan yana olduğunu belirtti.

Commerzbank Arena uğurlu geldi

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Moldova maçı sonrası 28 Mart'taki karşılaşmayı Floransa'da oynama ihtimali üzerinde durduklarını belirtmişti. Frankfurt kentine alıştıklarını vurgulayan Terim "Floransa'dan maçı orada oynamamız için ısrar var ama büyük ihtimalle karşılaşmayı ilk iki maçımızı oynadığımız Commerzbank Arena'da yapacağız. Zira Commerzbank Arena bize uğurlu geldi, çalışma ortamı da mükemmel. Üçte üç yapmak istiyoruz " şeklinde konuştu.

İki maçta iki galibiyet

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eacda0f018fbb8f897afb8
Türkiye A Milli Futbol Takımımız 2008 Avrupa Şampiyonası grup eleme karşılaşmasında 28 Mart Çarsamba günü seyircinin alınmayacağı Frankfurt Commerzbank Arena Stadı’nda Norveç´e ev sahipliği yapacak. Millilerimiz Frankfurt'ta seyircisiz oynadıkları ilk iki maçta Malta'yı 2-0, Moldova'yı da 5-0 mağlup etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!