(A) Milli Takım Estonya'ya gitti

Güncelleme Tarihi:

(A) Milli Takım Estonyaya gitti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2007 11:21

(A) Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda 17 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Norveç ile yapacağı karşılaşma öncesi yapacağı kamp için Estonya'ya gitti.

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, teknik heyet ve futbolcular, Atatürk Havalimanı'ndan özel uçakla Estonya'nın başkenti Tallinn'e gittiler. Terim ve futbolcular, otelde ve havalimanında yolculuk öncesi herhangi bir açıklama yapmadı.

Bu arada, sakatlığı bulunan Mehmet Topuz'un yerine kadroya dahil edilen Denizlisporlu Yusuf Şimşek de takımla birlikte giderken, lejyoner futbolculardan sadece Emre Belözoğlu kafilede yer aldı. Yurt dışında futbol oynayan diğer oyuncuların Estonya'da kampa katılacakları bildirildi.

Milli takımı havalimanında, amigo Birol Türk bayrağı ile uğurlarken, 5-6 kişilik grup da teknik direktör Terim ve futbolcularla fotoğraf çektirdiler.

Öte yandan, milli futbolcular Polat Renassiance Oteli'nin çıkışında Ülker'in milli takıma destek kampanyası çerçevesinde yaptırdığı “dev top” önünde fotoğraf çektirdiler. Bu arada, otelden çıkışlarında şiddetli lodos nedeniyle hemen otobüse binen futbolcular, daha sonra fotoğraf çekimi için otobüsten inip, fotoğraf çekimine katıldılar.

Milliller, bugün Estonya'da saat 19.00'da Le Coq Arena'da 15 dakikası basına açık bir idman yapacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!