A.Hassan Anderlecht’te

Güncelleme Tarihi:

A.Hassan Anderlecht’te
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2006 01:43

Beşiktaş’ın Mısırlı futbolcusunun pazartesi günü Belçika kulübü ile sözleşme imzalayacağı belirtildi. Ahmed Hassan, "Anderlecht’i Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı için tercih ettim" dedi.

BEŞİKTAŞLI Ahmed Hassan önümüzdeki hafta başında Belçika’nın Anderlecht takımıyla sözleşme imzalayacak. Belçika’ya pazartesi günü gelecek olan Mısırlı oyuncunun sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzalayacağı kaydedildi. Ahmed Hassan, Beşiktaş’ta kalsa ya da İngiltere’nin Bolton kulübüne transfer olsa daha çok para alacağını belirterek, "Ancak ben Anderlecht’i Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı için tercih ettim" dedi.

Serhat Akın’ın takımı

Serhat Akın’ın da oynadığı Anderlecht’e, bir Arjantinli oyuncu daha transfer edildi. Arjantin 20 Yaşaltı Milli Takım oyuncusu Lucas Rodrigo Biglia’nın transferi kesinleşirken, Biglia ile Anderlecht’teki Arjantinli oyuncu sayısı 3’e yükseldi. Ayrıca, Serhat Akın’ın Anderlecht’te en iyi arkadaşı olan İsveçli Christian Wilhelmsson’un ise Fransa’nın Nantes takımı ile 4 milyon Euro’ya anlaşmaya vardığı öne sürüldü. Öte yandan Beşiktaş’ın yeni transferi Fahri, başarılı olmaya geldiğini söyledi. Fahri, Beşiktaş Kulübü’nün resmi internet sitesindeki röportajında, Beşiktaş’ı kendine uygun bir takım olarak gördüğünü, teknik direktör Jean Tigana’yla yaptığı görüşmeden de etkilendiğini ve transfer kararını verdiğini kaydetti."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!