9 futbolcunun ilk şampiyonluk heyecanı

Güncelleme Tarihi:

9 futbolcunun ilk şampiyonluk heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2012 13:40

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu son hafta maçında yarın ezeli rakibi Galatasaray ile kendi sahasında karşılaşacak Fenerbahçe, sarı-kırmızılıları yenerek şampiyon olursa, kadrosundaki 9 futbolcu ilk kez şampiyonluk sevinci yaşayacak.

Geçen sezonun şampiyonu sarı-lacivertlilerde, bu sezon transfer edilen futbolcularla birlikte A takıma alınan gençler, ilk kez sarı-lacivertli formayla şampiyonluk görecek.

Bu yıl takıma katılan Henri Bienvenu, Moussa Sow, Orhan Şam, Özgür Çek, Reto Ziegler, Serdar Kesimal ve Sezer Öztürk'ün yanı sıra genç oyuncular Recep Niyaz ve kaleci Erten Ersu, yarın Fenerbahçe formasıyla ilk şampiyonluklarını yaşamak istiyor.

Kadrodaki 18 futbolcu daha önce şampiyonluk gördü

Fenerbahçe'nin kadrosundaki 27 futbolcudan 18'i ise daha önce sarı-lacivertli takımla mutlu sona ulaştı.

Semih Şentürk, Volkan Demirel, Selçuk Şahin, Alex De Souza Fenerbahçe formasıyla birden fazla şampiyonluk yaşarken, Gökhan Gönül, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Özer Hurmacı, Bilica, Cristian Baroni, Issiar Dia, Miroslav Stoch, Joseph Yobo, Caner Erkin, Bekir İrtegün, Gökay Iravul, kaleciler Mert Günok ile Serkan Kırıntılı geçen sezon ilk kez sarı-lacivertli takımla şampiyonluk gördü.

En fazla şampiyonluğu Semih yaşadı

Kadrodaki oyunculardan en fazla Semih Şentürk, sarı-lacivertli formayla şampiyonluk sevinci yaşadı. Fenerbahçe'de 12 sezondur oynayan Semih, 5 kez şampiyonluk kupasını kaldırdı. Semih, sarı-lacivertli formayla 2000-2001, 2003-2004, 2004-2005, 2006-2007 ve 2010-2011 sezonlarında şampiyonluklar yaşadı. Fenerbahçe'de Volkan Demirel ve Selçuk Şahin 4'er, kaptan Alex De Souza ise 3 kez şampiyonluk gördü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!