80 GÜNDÜR DEVRİ DEPLASMANDA KAYIP!

Güncelleme Tarihi:

80 GÜNDÜR DEVRİ DEPLASMANDA KAYIP
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2014 15:02

BBL’de son olarak dış sahada Gaziantep BYB’ye mağlup olan Galatasaray deplasmanda kazanamama hasretini tam 80 güne çıkardı.

Haberin Devamı

1- ASLAN HASTANELİK OLDU
GALATASARAY Liv Hospital Arroyo ve Erceg dışında neredeyse hiçbir oyuncusundan katkı alamadığı maçta RH. Gaziantep BŞB’ye 69-65 mağlup olmaktan kurtulamadı. Cimbom deplasmanda üst üste Beşiktaş, Tofaş ve Banvit’e de boyun eğerken, son dış saha galibiyeti’ni 5 Ocak’ta Olin Edirne’den almıştı.

2- LİDER KAF KAF’TAN RÖVANŞI ALDI
BEKO Basketbol Ligi’ndeki tek yenilgisini ligin ilk yarısında İzmir’de oynanan maçta Pınar Karşıyaka’dan (81-75) alan Banvit, Bandırma’daki rövanşta intikamını aldı: 85-74. Ev sahibinde 20 sayı ve 10 ribauntla oynayan Meija öne çıkarken, Kaf Kaf da Esteban Batista (17 sayı - 6 ribaunt) yine görevini yaptı.

3- FENER, KONYA’DA ŞEN
GEÇEN hafta lider Banvit’ten Ataşehir’de son saniyede dramatik bir mağlubiyet alan (78-79) Fenerbahçe Ülker, Konya deplasmanında Torku Selçuk Üniversitesi’ni 55-80’le çok çok rahat geçti. Sarı lacivertlilerde en etkili isim, son dönem formunda gözle bir görülür düşüş olan Bojan Bogdanevic (18 sayı) oldu.

Haberin Devamı

4- KARTAL, YUVASINDA ÇOK HAVALI
BEŞİKTAŞ Integral, Akatlar’da ağırladığı Olin Edirne’yi güle oynaya mağlup etti: 87-68. Edirne ekibinde sayı makinesi Darius Washington siyah beyazlılar karşısında durmadı. 31 sayı üreten Washington, 5 asist, 9 ribauntla oynarken 2 de top çaldı. Kartal’da öne çıkan isimler ise Colton Iverson ile Kenan Bajramovic oldu.

5- EFES SESSİZ SEDASIZ!
MERSİN deplasmanında 77-71’lik skorla kazanan Anadolu Efes ligde üst üste 3 galibiyetini aldı. Lacivert beyazlılarda Zoran Planinic 16 sayı ile en skorer isim olurken Birkan Batuk da oynadığı başarılı basketbolla alkış aldı. Birkan Mersin BŞB potasına 15 sayı bıraktı. Ev sahibinde Barbour en büyük direnci gösteren isimdi.

HAFTANIN TAKIMI: BANVİT
HAFTANIN OYUNCUSU:SAMUEL MEİJA (BANVİT)
HAFTANIN KOÇU:DIMITRIS ITOUDIS (BANVİT)

HAFTANIN KARMASI
1- DARIUS WASHINGTON (OLİN EDİRNE)
2- MANNY HARRIS (TÜRK TELEKOM)
3- BOJAN BOGDANOVIC (FENERBAHÇE ÜLKER)
4- OLIVER STEVİC (RH. G.ANTEP BŞB.)
5- COLTON IVERSON (BEŞİKTAŞ)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!