8 FB 2 GS 2 BJK

Güncelleme Tarihi:

8 FB 2 GS 2 BJK
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2006 00:00

Ay yıldız için tek yürek olan A Milli Basketbol Takımı’nda, İbrahim, Kerem, Serkan, Ender, Ermal, Cenk, Hakan ve Semih Fenerbahçeli, Kaya ve Fatih Galatasaraylı, Ersan ve Engin ise Beşiktaş taraftarı.

İbrahim KUTLUAY

Ferrari’sini satan kaptan

32 yaşında, 1.98 boyunda, Fenerbahçe Ülker’de oynuyor.

Lüks otomobillere olan merakıyla tanınıyor. Ferrari’sini satıp, Mercedes CLK 55 AMG aldı. İyi giyinmeyi sever, İtalyan markalarını tercih eder. Yemek konusunda çok titizdir. Şarap ve puro içmeyi de sever. Yeni dünyaya gelen kızı İrem, en büyük tutkusu. İrem’in her gün fotoğrafını çekip, cep telefonundaki fotoğrafını her gün yeniliyor. Fenerbahçeli.

Ender ARSLAN

Şovmen olacaktı basketbolcu oldu

23 yaşında, 1.88 boyunda, Union Olimpija’da oynuyor.

Müthiş bir taklit yeteneği vardır. En iyi Aydın Örs ve Mirsad Türkcan’ın taklidini yapar. Takım arkadaşları onun için, "Basketbolu bıraksa bile aç kalmaz. Bu taklit yeteneğiyle basketboldan daha çok para kazanır" diyor. O da eşine çok düşkündür. Fenerbahçeli.

Kerem GÖNLÜM

Bugünkü hedefiniz ne?

29 yaşında, 2.07 boyunda, Efes Pilsen’de oynuyor.

Eşine çok düşkün. Odasına döşettiği son sistem müzik tertibatı dillere destan olmuştur. Her yerde bu mevzu konuşulur. Video kamerayla çekim yapmak en büyük tutkusudur. Kamerayla çevresini görüntülemeye ve takım arkadaşlarıyla röportaj yapmaya bayılır. Belgesel film çekip, piyasaya sürmeye hazırlandığı iddia ediliyor! Her sabah ilk iş olarak arkadaşlarına, "Bugünkü hedefiniz ne?" diye sorar. Bu sorusuyla milleti canından bezdirmiştir! Fenerbahçeli.

Kaya PEKER

Kazanmak için kavga bile eder

26 yaşında, 2.07 boyunda, TAU Ceramica’da oynuyor.

Çok sert oynar. Yenilgiyi asla kabul edemez. Kazanmak için, kavga dahil her şeyi yapabilir. Otomobil hastasıdır. Denize ve teknelere karşı özel bir merakı vardır. G.Saraylı.

Fatih SOLAK

Blok yapıp parmak sallar

26 yaşında, 2.14 boyunda, Galatasaray Cafe Crown’da oynuyor.

En büyük hobisi blok yapıp parmak sallamaktır. Kerem Gönlüm, video kamerayla çekim yapma merakını ona da aşılamıştır. Sürekli etrafını kameraya kaydediyor. İyi yemek olunca dayanamaz! Galatasaraylı

Ermal KURTOĞLU

Dört dil biliyor

26 yaşında, 2.06 boyunda, Efes Pilsen’de oynuyor.

Arnavut asıllı. Yabancı dil öğrenme konusunda müthiş bir yeteneğe sahiptir. Bildiği yabancı diller Türkçe, Sırpça, İngilizce ve İtalyanca. Şunun şurasında 10 gündür Japonya’da ama Japonca’yı bile söktü. Meşhur Arnavut inadı onda da vardır. Fenerbahçeli.

Semih ERDEN

Kebap ve börek

20 yaşında, 2.11 boyunda, Fenerbahçe Ülker’de oynuyor.

Takımın en sessiz oyuncularından biridir. Boşnak asıllı. Boğazına çok düşkündür. Her türlü kebaba ve Boşnak böreğine bayılır. Tanjeviç’in en çok takıldığı oyuncu odur. Hiç problem çıkarmaz, çok uyumludur. Fenerbahçeli.

Ersan İLYASOVA

Elektronik hastası

19 yaşında, 2.08 boyunda, M. Bucks’ta oynuyor.

Elektroniğe çok meraklıdır. Game Boy oyunlarının hemen hepsini oynar. Yemek konusunda çok titiz. En sevdiği yemek Kobe Steak (Japon bifteği). Araba merakı var. Beşiktaşlı.

Engin ATSÜR

Soğukkanlı ve rahat

22 yaşında, 1.94 boyunda, North Carolina Üniversitesi’nde oynuyor.

İçine kapanık ve sakindir. Otomobillere çok meraklıdır. İnanılmaz soğukkanlı olmasıdır. En zor maçlarda bile sorumluluk almaktan kaçınmaz. Gelecek sezon NBA’e seçilmeyi düşlüyor. Beşiktaşlı.

Hakan DEMİREL

Lider olacak

20 yaşında, 1.90 boyunda, Fenerbahçe Ülker’de oynuyor.

Çok sakin ve uyumludur. Uzun süre ABD’de yaşadı. İlerde çok iyi yerlere geleceğine ve takımın lideri olacağına emindir. Fenerbahçeli.

Serkan ERDOĞAN

Filozof

28 yaşında, 1.94 boyunda, TAU Ceramica’da oynuyor

Eskiden çok sessiz biriydi, sonra ne olduysa değişmeye karar verdi. Şimdilerde çok sıcakkanlı. Milli takımın şovmeni Ender’in esprilerine en çok gülen kişidir. Felsefi kelimeler kullanarak karşısındakinin kafasını karıştırır. İki saat, "Acaba ne demek istedi?" diye düşünür, abondone olursunuz. Fenerbahçeli.

Cenk AKYOL

İnterstar

19 yaşında, 1.95 boyunda, Efes Pilsen’de oynuyor.

İbrahim Kutluay
’ın veliahtı. Müthiş sempatiktir. İbrahim’e ’star’, ona da ’interstar’ diyorlar. Otomobil hastasıdır. Sürekli şanssız olduğundan yakınır. "Bende şans olsaydı..." diye başlayan cümleler, ağzından çok duyulmuştur. Fenerbahçeli.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!