70’ten sonra sarjı düşüyor

Güncelleme Tarihi:

70’ten sonra sarjı düşüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 22:24

Ersun Yanal ve İsmail Kartal döneminde 80. dakikadan sonra attığı gollerle bir çok maç kazanan Fenerbahçe, Vitor Pereira dönemindeyse ikinci devrelerde özellikle de 70. dakikadan sonra oyundan düşüp kalesinde de gol görüyor.

Haberin Devamı

ÖNCEKİ sezonlarda özellikle maçın son dakikalarında attığı gollerle önemli puanlar kazanan F.Bahçe, bu sezon ise, ligin 2. devrelerinde çöküyor. Kanarya’da teknik direktör Vitor Pereira’nın sezon başında uyguladığı kamp programı tartışılıyor. Ligde ilk yarılar baz alındığında en başarılı takım hüviyetindeki F.Bahçe, 2. devrelere göre ise, en kötülerden.Sezon başı programını Şampiyonlar Ligi’ne takımı hazır hale getirmek için yaptığını belirten Pereira, buna rağmen Shakhtar Donetsk maçlarında turu getirememişti. Ukrayna temsilcisine gol atamadan elenen Fenerbahçe, uygulanan programın meyvesini alamamıştı.

SADECE TAKTiK ANTRENMAN

Sezon başında Topuk Yaylası’nda takımına güçlendirme çalışmaları ve kondisyon idmanları yapmayan Portekizli, tamamen taktik ağırlıklı çalışmalar yaptırdı. Bu taktik antrenmanlarda da sık sık çalışmayı durdurup oyuncularına uzun konuşmalar yapan Pereira, 1.5 saatlik idman süresinin fiilen 45 dakikasını kullandı. Bu açığı Süper Lig’in başlamasının ardından kapatacağını basın mensuplarına anlatan Portekizli teknik adamın, planları yine tutmadı. Sarı lacivertliler fizik olarak ikinci devrelerde çökerken rakiplerine puanlar verdi. Bu durum da hocayı, Fenerbahçe taraftarlarının gözünde tartışılır hale getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!