7 numaralı aday

Güncelleme Tarihi:

7 numaralı aday
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2008 09:51

Kyrgiakos, Ze Castro, Meite, Beto, Coloccini, Majstroviç ve son olarak Gary Cahill... Daily Mirror, Beşiktaş'ın İngiliz yıldızla ilgilendiğini yazdı.

Haberin Devamı

Ümit Milli’de oynadı
Lamine Diatta’dan beklediği verimi alamayan ve savunmaya takviye yapmak için harekete geçen Beşiktaş’ta her geçen gün bir oyuncu gündeme geliyor. Fanatik gazetesinin haberine göre, Kyrgiakos, Ze Castro, Meite, Beto, Coloccini, Majstroviç gibi isimlerden sonra gündeme Gary Cahill geldi. İngiltere’nin Daily Mirror gazetesinin yayınladığı haberde, Aston Villa’da fazla forma şansı bulamayan Gary Cahill’le Beşiktaş’ın ilgilendiği iddia edildi. 22 yaşındaki genç futbolcu İngiltere Ümit Milli Takımı’nda da görev yapmıştı.

Celtic de istemişti
Aston Villa Teknik Direktörü Martin O’Neill’in ‘gönderilebilir’ raporu sonrasında takımıyla köprüleri atan Cahill’e birçok kulübün teklif götürdüğü belirtildi. 1.88 boyundaki genç futbolcuya Celtic başta olmak üzere Sunderland, Fulham, Wigan ve Sheffield United’ın talip olduğu ifade edildi. Bu arada Siyah-Beyazlılar’ın yabancı bir stoperin yanı sıra Gaziantepspor’un kaptanı Bekir’le de görüştüğü ve tecrübeli oyuncuyla prensipte anlaşmaya vardığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Gary Cahill kimdir?
Ülkesi: İngiltere
Doğum tarihi: 19 Aralık 1985
Doğum yeri: Sheffield
Boyu: 1.88
Mevkii: Savunma
Takımı: Aston Villa
Sözleşme bitiş tarihi: Haziran 2009

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!