64 metrelik depar Baros'u yaktı

Güncelleme Tarihi:

64 metrelik depar Barosu yaktı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2010 00:00

Cimbom’un Çek yıldızı Baros ağrısına rağmen oyuna devam etti. 10 dakika sakat sakat oynadı, sol arka adalesini yırttı.

Haberin Devamı

En son gol 1 ay önce
- En son bir ay önceki Eskişehirspor maçında 1 gol atabilen Baros, bu nedenle çok hırslıydı. Performansını yeterli görmeyen Çek golcü, bunu açıkça çevresindekilerle paylaşıyordu.
Neill ile çarpıştı
- Antrenmanlardaki hırsı bunu gösterdi. Ancak çarşamba günü yapılan idmanda da Neill ile çarpışıp sağ ayak bileğinden sakatlandı. Doktorlar hemen buz tedavisi uyguladı. Çalışmayı tamamlayamadı.
Takımla çalıştı
- Ertesi gün Çek yıldız, yine aynı hırsla hafif bir antrenman yapmak yerine takımın tüm çalışmasına katıldı. Antrenmanlardaki hırsı, Baros’un İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da sahaya yansıdı.
Ayağında ağrı hissetti
- Maçın  ilk 45 dakikasında kendisini fazlasıyla zorladı. Attığı üçüncü golden önce kendini ile zorlayıp tam 64 metre depar attı. Devre arasında da ayağında ağrı hissetti.
“Yorgunluk” dedi
- Baros öyle hırslanmışti ki ağrısını ‘yorgunluktandır’ diyerek kulüp doktorlarına iletmedi. Ne var ki 60. dakikada İstanbul Büyükşehir Belediyesi ceza sahası içinde bir anda yerde kaldı.
Acı içinde kaldı
- Topsuz pozisyonda yerde kalan Çek yıldız, sol arka adalesini tutarak acılar içinde yere yığıldı. Yorgunluğun, hırsın faturası kötü çıktı. Kulüp doktorları sahaya girip Milan Baros’a müdahale etti.
73’te oyundan çıktı
- Çek futbolcu, doktorlara ve teknik heyete yine ‘Devam edebilirim’ diyerek sahada kalabileceğini belirtti. Ancak ilerleyen bölümde sekmeye başladı ve 73. dakikada oyundan çıktı.
10 gün oynayamaz
- Baros 10 dakika boyunca da sakat sakat oynadı. Sol arka adalesinde yırtık oluşan Çek oyuncu, Karabükspor maçında forma giyemeyecek. Bay Gol’ün 10 gün içinde takıma dönmesi bekleniyor.
Yerine Kewell
- Baros’un yokluğu teknik ekibi de sıkıntıya soktu. Rijkaard tek golcüsünün sakatlığı sonrası arayışlara gitti ve kurtarıcı olarak Kewell’ı buldu. Karabükspor deplasmanında forvette Avustralyalı yıldız görev alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!