6 yabancı bir de yerli futbolcu serbest kaldı

Güncelleme Tarihi:

6 yabancı bir de yerli futbolcu serbest kaldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2014 17:09

Beşiktaş, bir yandan yeni transferler için çalışırken diğer yandan yedi futbolcusuyla ilişkisi sona erdi. Almeida, Fernandes ve Escude’nin dışında kiralıklar Gökhan Töre, Jermaine Jones, Ramon Motta ve Dany Nounkeu’nun 31 Mayıs itibarıyla siyah beyazlılarla bağları koptu.

Haberin Devamı

CENK Tosun dışında henüz yeni bir transfere imza atamayan Beşiktaş’ta yedi yabancının kulüple ilişkisi sona erdi. Kontratları biten Hugo Almeida, Manuel Fernandes ve Julien Escude’nin yanı sıra kulüpte kiralık olarak forma giyen Gökhan Töre, Jermaine Jones, Ramon Motta ve Dany Nounkeu’nun de 31 Mayıs itibarıyla Kartal’la olan bağları sona erdi.

İKİ TARAF DA RAKAMLARDA ANLAŞAMADI
Ligin ilk yarısında sözleşme önerilen ancak ikinci devre iplerin koptuğu Fernandes’in ayrılacağı aylar öncesinden kesinleşmişti. Attığı 13 golle en iyi sezonunu geçiren diğer Portekizli Almeida’nın ise kalma olasığı belirmiş ama iki taraf da rakamlarda anlaşamadı. Fransız Escude, lige başlarken formayı alsa da ikinci devre Bilic pek yüzüne bakmadı. Kiralık forma giyen oyuncuların hepsi için uzatma opsiyonu olmasına rağmen kulüp bunu kullanmadı.

TÖRE VE MOTTA İLE DEVAM EDEBİLİR
Sezonun en iyilerinden biri olarak öne çıkan Gökhan Töre için girişimlerini hala sürdüren siyah beyazlılar 7 milyon euroluk bonserviste indirim bekliyor. Futboluyla beğeni toplayan Motta ile ilişki bitse de yeniden anlaşma olasılığı bulunuyor. Taraftarın tepkiyle karşıladığı Dany ise zaten Elazığ maçı öncesi idmana çıkarmayarak sözleşme olanağını tamamen sıfırlamıştı. Kartal, yine öncelik opsiyonuna sahip olduğu Jones için de yeni bir hamle yapmış değil.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!