6 bin polisle Türkiye alarmı

Güncelleme Tarihi:

6 bin polisle Türkiye alarmı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2016 20:24

Manchester’da yarın oynanacak İngiltere-Türkiye hazırlık maçı öncesi terör tehdidi ve holiganlara karşı olağanüstü hal ilan edildi. Kent polisi takviye edildi, bomba uzmanları görevlendirildi. Stada girişte herkes tepeden tırnağa aranacak, sıkı kimlik kontrolü yapılacak.

Haberin Devamı

GEÇTİĞİMİZ hafta Premier Lig’de Manchester United-Bournemoth maçının terör tehdidi nedeniyle oynanmamasının ardından İngilizler, Türkiye ile oynanacak hazırlık maçında güvenlik önlemlerini 2 katına çıkardı.

Buna göre yarın Türkiye ile oynanacak maçta tam 6 bin polis görevlendirildi. Özel bomba uzmanları ve terör uzmanlarıyla takviye edilen polis, Manchester’da ve stat içi ile çevresinde göz açtırmayacak.


POLiS KÖPEKLERi iŞBAŞINDA


Önlemlerin sadece terör nedeniyle alınmadığı, aynı zamanda holiganların da yakın takipte olacağı öğrenildi. Polis iki ülke seyircisinin bir araya gelip olay çıkarmaması için de özellikle uyarıldı.

Çok sayıda polis köpeğinin de bulunacağı Manchester City’nin stadına girişler son derece sıkı önmemler altında gerçekleştirilecek. Üst aramaları ve kimlik kontrolleri en sıkı biçimde yapılacak, en küçük bir şüphe duyulan kişi polis merkezine götürülecek.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!