6-1'i tersten gördü

Güncelleme Tarihi:

6-1i tersten gördü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2014 01:09

Fırtına, Yanal yönetimindeki ilk 3 karşılaşmada 10 gol atıp, 2 gol yedi. Bordo mavililer, Beşiktaş, Keçiörengücü ve Legia maçlarında ise 6 gol yedi, 1 kez ağları sarstı.

Haberin Devamı

TEKNİK direktör Ersun Yanal yönetimindeki ilk 3 maçında yönünü hücuma çeviren Trabzonspor, büyük bir çıkış yakalamıştı. İlk etapta karşılaştığı G.Saray, M.Kharkiv ve G.Birliği karşısında 10 gol atıp, kalesinde sadece 2 gol gören bordo mavililer son 3 maçta yediği gollerle bu istatistiği tam tersine çevirdi. Sürekli hücumu düşünürken savunmayı unutan Trabzonspor, ligdeki Beşiktaş, kupadaki Keçiörengücü ve önceki gece oynanan Legia Varşova maçlarında bu kez toplam 6 gol yerken sadece 1 gol bulabildi.

BİR TEK KEÇİÖRENGÜCÜ’NE ATABİLDİ

İLK üç maçta Türk Telekom Arena’da Galatasaray ve evinde Metalist Kharkiv ağlarına 3’er, G.Birliği’ne de 4 gol atan Karadeniz Fırtınası, savunmayı da sağlam yapmış ve sadece 2 gol yemişti. Teknik direktör Ersun Yanal’ın öğrencileri son 3 maça gelindiğinde ise sırasıyla ligde Beşiktaş’tan 3, kupada Keçiörengücü’nden 1 ve önceki akşam Avrupa Ligi’nde Legia Varşova’dan 2 gol yedi.
Bu karşılaşmalarda hücumda oldukça etkisiz kalan Trabzonspor sadece son saniyede Keçiörengücü’nün filelerini 1 kez sarstı.

‘Bu mazeret son olsun’

Haberin Devamı

LEGİA Varşova karşısında Trabzonspor’un aldığı yenilgi sonrası yerel gazeteler attıkları başlıklarla eleştiride bulundu. Kuzey Ekspres Gazetesi, “Bu mazeret son olsun” manşetine yer verirken, Günebakış Gazetesi, “Fırtına dindi. Buz gibi gol verilmedi” başlığını attı.

Golcüler Avrupa’da durdu

UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda Legia Varşova’ya deplasmanda 2-0’lık skorla mağlup olmasına karşın grubu ikinci sırada tamamlayarak 2. tura yükselen Trabzonspor’da, forvet oyuncuları Avrupa maçlarında varlık gösteremedi. Süper Lig’de 8 gol atma başarısı gösteren Cardozo, play-off turunda ağları sarsarken, grup maçlarını boş geçti. Yatabare de sessiz kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!