31 yaşındaki Luis Fabiano da kadroda

Güncelleme Tarihi:

31 yaşındaki Luis Fabiano da kadroda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2012 13:04

Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Mano Menezes, Arjantin ile oynanacak dev maç için tecrübeli futbolcuyu kadroya dahil etti.

Haberin Devamı

Amerika Süper Classico olarak bilenen Brezilya-Arjantin maçı öncesinde Brezilya çalıştırıcı Mano Menezes 31 yaşındaki golcü futbolcu Fabiano'yu milli takıma davet etti.

En son 2010 Dünya Kupası'nda Hollanda karşısında milli takım forması giyen ve şu an kariyerini Sao Paulo'da sürdüren 31 yaşındaki futbolcu ile ilgili olarak Menezes'in bu tercihi tartışma konusu olurken Menezes kadro seçimi ile ilgili olarak "Ben sürekliliği olan bir kadro arayışındayım. Bazı oyunculara bu yüzden şans veriyorum. Dengeli bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz" diyerek seçimleri konusunda yapılacak radikal hamlelerin devam edeceğinin sinyallerini verdi.

Ülkemizde 34 yaşındaki Alex'in durumu tartışılmaya devam ederken Menezes'in bu seçimi bir anlamda yaşın yerine oyuncunun takıma faydasının dikkate alındığı gerçeğini karşımıza çıkartırken bir dönem ismi Galatasaray'la da sık sık anılan Carlinhos da milli takım kadrosuna dahil edildi.

Haberin Devamı

Brezilya Milli Takımına şu isimler davet edildi:

Kaleciler: Cassio (Corinthians), Jefferson (Botafogo)

Defans: Carlinhos (Fluminense), Lucas (Botafogo), Fabio Santos, (Corinthians), Marcos Rocha (Atletico-MG), Dede (Vasco), Rever (Atletico-MG), Rhodolfo (Sao Paulo)

Orta Saha: Arouca (Santos), Lucas (Sao Paulo), Paulinho (Corinthians), Ralf (Corinthians), Bernard (Atletico-MG), Thiago Neves (Fluminense), Jadson (Sao Paulo), Fernando (Gremio)

Forvet: Neymar (Santos), Leandro Damiao (Internacional), Wellington Nem (Fluminense), Luis Fabiano (Sao Paulo)Enditem(Michael Place)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!