300 araçla Metris'e

Güncelleme Tarihi:

300 araçla Metrise
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2011 00:00

Şükrü Saracoğlu Stadı’nın çevresinde araçlarıyla toplanan taraftarlar, konvoy oluşturarak gittikleri Metris Cezaevi’nin önünü tribüne çevirdi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇELİ taraftarlar, şike soruşturması kapsamında tutuklanarak Metris Cezaevi’ne konulan kulüp başkanları Aziz Yıldırım’a destek vermeyi sürdürüyor. Bugüne dek Yıldırım için çok sayıda etkinlik düzenleyen sarı lacivertliler, dün de yüzlerce araçtan oluşan bir konvoyla Metris Cezaevi’ne giderek, eylem yaptılar. Fenerbahçeli taraftarlar dün saat 13.00 sıralarında Şükrü Saracoğlu Stadı ve çevresinde toplanmaya başladı. Üzerlerindeki sarı lacivert formalarla Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe için tezahüratta bulunan taraftarlar saat 15.00 sıralarında motosiklet, otomobil ve minibüslerden oluşan yaklaşık 100 araçla harekete geçti. Bir süre Bağdat Caddesi’nde tur atan sarı lacivertliler, daha sonra ikiye bölünerek, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerini kullanıp Avrupa Yakası’na geçti.

Haberin Devamı

AZİZ YILDIRIM'A DESTEK KONVOYU - Süleyman Arat'ın objektifinden

Polis helikopteri eşlik etti

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü kullanan taraftarların bir bölümü köprü üzerinde bir süre durup Aziz Yıldırım lehine slogan attı. Yol boyunca bir polis helikopterinin havadan eşlik ettiği taraftarlar, Türk Telekom Arena Stadı’nın önünden geçerken de sarı lacivert bayraklar sallayıp, F.Bahçe lehine tezahürat yaptı. Avrupa Yakası’ndaki katılımlarla toplam 300 araç sayısına ulaşan konvoy, saat 17.00 sıralarında Metris Cezaevi’ne ulaştı. Taraftarlar burada bir süre tezahüratta bulunduktan sonra dağıldı.

AZİZ YILDIRIM'A BÖYLE GİTTİLER -WEB TV

Yıldırım: Bu desteği asla unutmam

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, sarı lacivertli taraftarların kendisine ve tutuklu bulunan diğer yöneticilere destek vermek amacıyla dün Kadıköy’den Metris Cezaevi’ne kadar araç konvoyu oluşturmalarından dolayı teşekkür mesajı yayınladı. Yıldırım, avukatları aracılığı ile yayınladığı ve Fenerbahçe Kulübü’nün internet sitesinde yer alan mesajda, “Bu zor günümüzde bizlere verilen bu desteği asla ama asla unutmayacağım. Büyük Fenerbahçe taraftarı da şunu da bilsin ki; bu büyük sevdamızda en ufak bir leke dahi yoktur. Her zaman söylediğim gibi; darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe.”

Haberin Devamı

Aziz Yıldırım’ın avukatı Faik Işık, Twitter’ından duyurdu

Başkan bugün şikesiz 8-0 gibi bir açıklama yapacak!

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım’ın avukatı Faik Işık, Twitter’dan ilginç mesajlar yayınlamayı sürdürüyor. Işık, Yıldırım’ın 8 Ağustos’ta (bugün) önemli bir açıklama yapacağını duyurdu. 8 Ağustos tarihinin neden seçildiğini, “Başkan 8 iyidir diyor. Şikesiz 8-0 gibi bir şey” sözleriyle açıklayan Işık, “Ayın 8’inden itibaren artık Fenerbahçe’yi ve Fenerbahçeliler’i dinleyebilirsiniz” ifadelerini kullandı. Faik Işık Twitter’ına ayrıca, “F.Bahçe küme düşürülemez”, “Bir Fenerbahçeli hepinize yeter”, “Fenerbahçe HAKLI olduğu için BÜYÜK” mesajlarını yazdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!