3 yılda en iyi gösteriyi yapacağız

Güncelleme Tarihi:

3 yılda en iyi gösteriyi yapacağız
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2011 00:00

“Ben ve arkadaşlarım, G.Saray’ın hizmetinde 3 dolu yılı yaşayacağız. Günü kurtarma peşinde koşmayacağım. Bundan sonraki adımlarımız süratli olacak.”

GALATASARAY’da dün tevir teslim töreni vardı. 14 Mayıs’ta rekor oyla başkan seçilen Ünal Aysal, görevi Adnan Polat’tan teslim alırken, iddialı açıklamalarda bulundu. “Ben günü kurtarma peşinde koşmam” diyen Aysal, “3 yılda en iyi gösteriyi yapacağız” diyerek başarıda kriter olarak Avrupa’yı hedef gösterdi. Mecidiyeköy’deki kulüp binasında gerçekleştirilen törende, Ünal Aysal’ın yönetim kurulu, disiplin kurulu, sicil kurulu ve denetim kurulunda yer alan üyeler mazbatalarını divan kurulu başkanı İrfan Aktar’dan aldılar. Mazbata törenine yalnızca yurt dışında bulunan Ali Gürsoy katılmadı. Kurullarıyla birlikte basının karşısına geçen Aysal, “Önemli olan G.Saray’ın geleceği. Yakında daha iddialı konuşacağım” dedi. Ve şöyle devam etti:

“Daha önce dünya turuna tek bir adımla çıkılır demiştim. Bugün o ilk adımı atıyoruz.

Çıkışımız süratli olacak

Ben ve arkadaşlarım G.Saray’ın hizmetinde 3 dolu yıl yaşayacağız. Bu hizmeti tam olarak vermeye çalışacağız. Bundan sonraki adımlarımız kendinden emin ama süratli olacak. Bu yolda vereceğiniz destek için size şükranlarımı sunuyorum. G.Saray’ın nereden nereye geleceğini hep beraber göreceğiz. Biz size en iyi gösteriyi yapacağız. Elimizden gelen her şey yapılacaktır, bundan emin olun.”

Aysal, teknik direktörlük görevine getirilmesi konusunda anlaşma sağladıkları Fatih Terim’le ilgili detaylı açıklamaların daha sonra yapılacağını ifade etti.

CEO'lar salı günü geliyor

TAKIMIN başına Fatih Terim’i getiren G.Saray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Futbol A.Ş’yi de profesyonellere emanet etti. Şampiyonlar Ligi’nin kurulmasında büyük payı olan dünyaca ünlü yönetici Thomas Kurth, G.Saray Futbol A.Ş’nin CEO’su olacak. Esteve Calzada ise Futbol A.Ş Yönetim Kurulu üyesi olarak yurt dışında sponsorluklardan sorumlu isim olacak. Kurth ve Calzada önümüzdeki salı günü İstanbul’a gelip, çarşamba günü işbaşı yapacaklar.

İkinci başkan Ali Dürüst futbol şubesi olmayacak

YÖNETİM kurulu üyeleri ile birlikte mazbatalarını alır almaz ilk toplantılarını yapan Ünal Aysal, kısa bir açıklama yaparak görev dağılımını açıkladı. Ünal Aysal yönetiminde ikinci başkan olarak Ali Dürüst’ün, başkan yardımcısı olarak Refik Arkan ve Adnan Öztürk’ün görevi yürüteceği açıklandı. Yeni yönetimde futbol şubesinin bulunmayacağı ifade edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!