3 Triyonluk imza

Güncelleme Tarihi:

3 Triyonluk imza
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 1999 00:00

Haberin Devamı

Fenerbahçe, günlerdir peşinde koştuğu milli futbolcuyu sonunda renklerine kattı. 2 trilyon 300 milyarlık bonservisin yarısını Fenerbahçe verdi. Alpay da aylık 50 bin dolar alacak.

İmzayı attılar

Ve Fenerbahçe, Türk futbol tarihinin en pahalı oyuncusu Alpay'ı dün resmen renklerine kattı. Dünkü maraton sabah saatlerinde başladı. Fadıl Akgündüz ile Beşiktaş Kulübü yöneticileri Hasan Arat ve Tankut Dinç arasındaki görüşme sonrası 2 trilyon 300 milyar lira tutan Alpay'ın bonservisi 1 trilyon 144 milyar 365 milyon 750 bin lira yatırılarak alındı.

Hakan: G.Saray'a gel

Fenerbahçe Kulübü tarafından dört gündür Gebze'de gözhapsinde tutulan ve Hakan Şükür tarafından günde üç kez telefonla aranan ve ‘‘G.Saray'a gel’’ denilen Alpay öğle saatlerinde bonservisi Beşiktaş'tan alan şirketin merkezine gelerek imza attı. Alpay daha sonra da Fenerbahçe Kulübü'ne gelerek bir yıllık kiralık sözleşmesine imzaladı.

Bonservis seneye

Bonservis tutarının diğer yarısı olan 1 trilyon 150 milyar lirayı ödeyecek olan Fenerbahçe, Alpay'ın gelmesinde aracı olan şirketle reklam anlaşması da yapacak. F.Bahçe seneye futbolcunun bonservisini de almak üzere anlaştı. Alpay'a ayrıca bir de otomobil hediye edildi.

Aylığı 50 bin dolar

Alpay'ın şirket ile her ay için 50 bin dolara anlaşma yaptığı belirtilirken babası Mustafa Özalan oğlunun sarı lacivertli forma altında büyük başarılara imza atacağını ileri sürdü. Baba Özalan ‘‘Göreceksiniz Fenerbahçe taraftarı ve yönetimi Alpay ile gurur duyacak ve bonservisini 5 ay sonra alacak’’ iddiasında bulundu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!