3 puan Beşiktaş'a "Nisan Şampiyonluğu"nu getirir!

Güncelleme Tarihi:

3 puan Beşiktaşa Nisan Şampiyonluğunu getirir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2017 18:31

Hürriyet Gazetesi spor yazarı Kenan Başaran, Beşiktaş-Akhisar Belediyespor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu...

Haberin Devamı

İşte Kenan Başaran'ın zorlu karşılaşmayla ilgili görüşleri...

Beşiktaş'ın üç rakibi de puan kaybetti. Bu fırsatı değerlendirebilecek mi?
Futbol ilahları iki haftada Beşiktaş'a iki güzellik yaptı. Geçen hafta Beşiktaş cuma günü kaybetmiş ve taraftarı büyük bir moral bozukluğu yaşamıştı. Ancak arkasından üç rakibi de puan kaybetip fırsatı tepti. Bugünse Beşiktaş, üç rakibinin puan kaybından sonra sahaya çıkıyor. Bu resmen, kış sezonu biterken vitrinlerden bağıran 'Bu fırsat kaçmaz vatandaş' ilanları gibi. Beşiktaş, bu fırsatı kullanamazsa taraftarını sinirendirir! Evet, şampiyonluk kaçmaz ama işi kolaylaştıran fırsatın tepilmesi sinir yapar.

Kadro için ne diyeceksiniz?
Bugün kadroya dair en büyük sıkıntı ceza sınırındaki oyuncular. Gökhan Gönül, Quaresma ve Atiba, kafalarında derbiyi de taşıyarak bu maçta oynayacaklar ve bu da performanslarını etkileyebilir. Beşiktaş'ın en büyük sıkıntısı da bugün bu. Gözler ayrıca Atınç'ta olacak. Kasımpaşa maçındaki gibi olursa Beşiktaş taraftarı diken üstünde oturur. Ve Oğuzhan.. İsrail'de yedek soyundu. Bugün yeniden ilk 11'de. Geçen sezondan pasajlar sunarsa, Beşiktaş rahat kazanır. Onun da kendisine gelmesi için bu akşam iyi bir fırsat aksi halde homurtular güçlenir.

Haberin Devamı

Beşiktaş kazanırsa şampiyonluk yarışında tek başına kalır diyebilir miyiz?
Beşiktaş kazanırsa, bir 'nisan şampiyonluğu'nun yolu açılır. Haftaya da Galatasaray derbisi var. O derbiyi de kazanır veya kaybetmezse, bu işi mayısa bırakmaz. Elbette rehavet denilen en büyük rakibe yenilmezse!

 

BAKMADAN GEÇME!