3 madalyalı başlangıç

Güncelleme Tarihi:

3 madalyalı başlangıç
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2011 10:13

İtalya’nın Lignano kentinde yapılan Avrupa Master Oyunları’nda judocularımız ilk günü 3 madalya ile tamamladı.

Haberin Devamı

66 kg’da mindere çıkan Ufuk Erkul finalde kaybederek, gümüş madalyanın sahibi oldu. 81 kg’da ise mindere çıkan sporcularımızdan Bayram Akdemir ve Cengiz Altan 3. olarak bronz madalyanın sahibi oldular.

BÜYÜKLER DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖZBEKİSTAN’DA

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te 17-18 Eylül tarihlerinde yapılacak olan ve 2012 Londra Olimpiyatlarına katılmak için puan açısından önem taşıyan Büyükler Bay-Bayan Dünya Kupasına katılmak için milli sporcularımız 73. kg’da Hasan Vanlıoğlu ve Sezer Huysuz, 81. kg’da Ahmet Sarı Özbekistan'a gidiyor.
 
Judocularımız 16 Eylül tarihinde Özbekistan'a gidecek, 19 Eylül tarihinde Türkiye'ye dönecekler.

GENÇ MİLLİLER BELÇİKA’YA GİDİYOR

Belçika’nın Lommel şehrinde 17-18 Eylül tarihlerinde yapılacak olan Gençler Avrupa Şampiyonası için Millilerimiz Belçika’ya gidiyor. Genç Millilerimiz 16 Eylül’de Belçika’ya gidecek. Sporcularımız 17-18 Eylül’deki müsabakaların ardından 19 Eylül’de Türkiye’ye dönecek.

Genç Milli Takım kafilesinde şu sporcular yer alıyor:
BAYANLAR: Dilara Lokmanhekim, Büşra Katipoğlu ve Nazlıcan Özerler (İstanbul), Nesrin Kartal ve Betül Aydın (Eskişehir), Özge Akarsu (Kocaeli), Ebru Şahin (Antalya), Tuğba Zehir (Bursa), Kübra Kara (Antalya)
ERKEKLER:  Mertcan Akçay ve İlker Güldüren (Ordu), Murat Doğan, Burak Serbest ve Feyyaz Yazıcı (Kocaeli), A.Şahin Kaba ve Batuhan Efemgil (İstanbul)


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!