'3.’lük bile başarıdır'

Güncelleme Tarihi:

3.’lük bile başarıdır
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2004 01:59

Daum, Avrupalı otoritelerin, ‘F.Bahçe bu grupta üçüncü olursa başarıdır’ görüşüne katıldığını belirterek, ‘Türkiye’de bazı gerçekleri söyleyince kötü oluyorsun. Ben bunu söyleyememiştim bile’ dedi.

Daum, Olympique Lyon maçından sonra acı konuştu. Takımının Şampiyonlar Ligi’nde ikinci tura çıkacak güçte olmadığını savunan Fenerbahçe Teknik Direktörü, ‘Türkiye’de bazı gerçekleri söyleyince, kötü oluyorsun. Kuralar çekildiğinde Avrupalı futbol otoriteleri, ‘Fenerbahçe bu grupta üçüncü olursa başarıdır’ demişti. Ben bunu söyleyememiştim bile’ dedi.

Mağlubiyetin kendisinde düş kırıklığı yarattığını ifade eden Daum, baskılı oynadıkları dakikalarda gol bulamamalarının skorda büyük rol oynadığını söyledi. Alman çalıştırıcı, ‘Avrupa kupalarında, sadece iyi mücadele etmek yetmez. Hata da yapmayacaksın. Türkiye Ligi’nde yaptığın hataların telafisi olur, ama Avrupa’da olmaz. Avrupalı kulüpler, yaptığın hataları affetmiyor. Bazı futbolcularımız çok tecrübeli olmalarına karşın, çok pas hatası yaptılar. Lyon’un orta sahasındaki defansif oyuncular iyi pres yapınca istediğimiz oyunu sergileyemedik. Neticede kendimizi daha da geliştirmek zorundayız. Her şeye rağmen ben takımıma güveniyorum. Asla pes etmeyeceğiz ve şansımızı sonuna kadar zorlayacağız.’

Pierre’in kızı oldu

FENERBAHÇELİ Pierre Van Hooijdonk’un eşi Corine Wielaard, dün sabah Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi’nde bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Kızı olduğu haberini Samandıra kampında öğrenen Van Hooijdonk, hemen izin alarak hastaneye gitti. Bebeğe Fay adının verildiği bildirildi. İkinci kez baba olan Hollandalı yıldızın, 4 yaşında Sydney adında bir oğlu var.

Medya ordusu

F.BAHÇE-O.Lyon maçını adeta bir medya ordusu izledi. Karşılaşmayı 250 yerli, 27 yabancı basın mensubu izledi. Yabancı basın mensuplarının 2’sinin Hollanda, 1’inin Avusturya, 24’ünün de Fransa’dan geldiği bildirildi.

6-2’NİN GOLLERİ ıslıklandı

KARŞILAŞMADAN önce, M.United karşısında deplasmanda alınan 6-2’lik yenilginin görüntülerinin skorborda yansıtılması, taraftarlarca ıslıklandı. Taraftarlar bu maçta Tuncay ve Nobre’nin ikinci yarıda attığı gollerin görüntülerini ise alkışladı.

Küfürler, Serhat’ı çileden çıkardı

OLYMPIQUE
Lyon’un attığı üçüncü golden sonra, kale arkasında ısınmakta olan Serhat’a bir grup taraftar küfür edince gerginlik yaşandı. Küfürlere sinirlenen genç futbolcu, taraftarlara karşılık verip tribüne yürüdü. Taraftarlar da tel örgülere yürüyünce devreye güvenlik güçleri girerek, Serhat’ı uzaklaştırdı. Bu arada tribünde de taraftarlar arasında zaman zaman kavgalar çıktı. Güvenlik güçleri olaylara anında müdahele ederek, kavgaların büyümesini engelledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!