3 gün sonra aslan

Güncelleme Tarihi:

3 gün sonra aslan
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2016 00:20

Fransız yıldızın menajeri bugün Rusya’ya gidecek. 10 milyonluk ceza için Lokomotiv Moskova’dan yüzde 50 indirim isteyecek. Anlaşma sağlanırsa, en geç perşembe günü Diarra sarı kırmızılı formayı giyecek.

Haberin Devamı

GALATASARAY, Lassana Diarra transferi için geri sayıma geçti... Fransız oyuncu sarı kırmızılıların teklifine “Evet” derken, tazminat problemini çözmek için perşembe akşamına kadar da süre istedi... Lassana Diarra’nın menajeri, sarı kırmızılı yöneticileri arayarak, eski kulübü Lokomotiv Moskova ile aradaki tazminat sorununu çözmeleri halinde İstanbul’un yolunu tutacaklarını müjdeledi.

3 YILLIK iMZA

Galatasaray’ın, transfer dönemi bitmeden ön libero bölgesine mutlaka takviye yapacağını bilen Diarra’nın menajeri, sarı kırmızılılardan perşembe akşamına kadar kadar süre istedi ve “Bizi mutlaka bekleyin” dedi.

Diarra’nın avukatı bugün Rusya’ya gidecek ve Lokomotiv Moskova ile masaya oturup 10 milyon Euro’luk cezaya yüzde 50 indirim isteyecek. Bu teklifleri kabul edilirse Diarra, Galatasaray’a bir adım daha yaklaşacak.

Haberin Devamı

Fransız yıldız ile her konuda anlaşan Cimbom, oyuncuya 3 yıllık imza attıracak.

BAKMADAN GEÇME!