3. Göz

Güncelleme Tarihi:

3. Göz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2001 00:00



Münevver GENÇTÜRK
Haberin Devamı

Şenay’ın kahvesi

SEVGİLİ dostum Şenay Çelik, Engin Karagülmez'le birlikte Waffel Cafe isminde Antalya'da yeni bir mekan açtı. Pek methettiği Waffellarından yemek için cafe'ye gittim. İçeriye girer girmez Mustafa Parlar, Mustafa Ünal, Hüseyin Samut, Polo Ruhi, Buda'nın solisti Aşkım, Savaş Konuk, Vahit Tansoy, Esen ve Arzu gibi tanıdık simalar gözüme takıldı ve ‘‘pes’’ dedim. Ben Belediye Başkanı olursam, seni de danışmanım yapacağım...Söz! Kardeşim Şenay nerede, Antalya orada.

BİROL'LU GECELER

Birol gelir de, sosyete biraraya gelmez mi? Daha Antalya'ya inmeden program yapılmış bile. Sevgili dostları Murat Süğlün, Bülent Eriş, Oset Bozkurt, Erkan-Müge Tunaboylu, Cengiz Haydar-Kübra Barut, Cemal-Esra Öner, İrem Işın, Heval Topbaş'dan oluşan grupla önce balık, sonra Sherlock's. Bu kadar keyiften sonra da dostları eğlendirmek Birol'un işi. Hakikaten sahnesiyle coşmamak mümkün değil. Birce Tour'dan Aysun Yaman... Erkan ile birlikte, sevgili dostum Durmuş Çıkla'da zarif eşi Ceylan ile Birol'lu gecelerin tadını çıkaranlardandı. Birol'u sevenler arasında Yasemin Berker'in ayrı bir yeri var. Hiç bir programını kaçırmadığı bu gece de yalnız bırakmadı. Yeni yaşını nişanlısı Tunç Yenigün, dostları Hasan Yöntem Yılmaz'la kutlayan Yasemin'e benden de mutlu yıllar.

PAZAR KEYFİ

Tango'nun açılışı için Antalya'ya gelen Arto, Hayko'nun oğlu Alex, Birol, Şenay Çelik, Özlem Onat, Bülent Eriş ile birlikte izdihamdan kaçıp Flamingo'da eğlendiler. Antalya'nın Arto'su Erçin ile İstanbul'un Arto'su bir araya gelirse neler olabileceğini sizlere bırakıyorum.

Antalya'nın ünlü işkadınlarından Meltem Destekbaşı, arkadaşı Fatoş Hanım'la eğlenirken keyfe gelip 15 şampanya patlattı. Herhalde kendisi bile hatırlamıyordur. Kendinden geçen Tayfun Toy, arkadaşları Onur ve emlakçı Murat ile eğlenirken Erçin'e 7 adet gordon patlattı.

DYO boyalarının Isparta Bölge Bayii Lütfi Kayışçı da güzel bayanlarla eğlenenler arasındaydı. Isparta'da kazan, Antalya'da eğlen. Eee güzel.

Sosyetemizin tanınmış simalarından Jan Gönül'ün Zafer Ada adında oğlu dünyaya gelmiş. Hayırlı olsun Antalya. Sana da Jan. Orada, burada görüp bildiklerim; her çarşamba ve perşembe sizlerle.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!