2'de 2 yapacağız

Güncelleme Tarihi:

2de 2 yapacağız
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2010 16:17

Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'ndaki 2. hafta maçında yarın İstanbul'da Polonya temsilcisi Bank BPS Fakro Muszyna ile karşılaşacak Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Giovanni Guidetti, kendilerini zorlu bir maçın beklediğini ifade ederek, “Oyuncularımın bireysel gücü sayesinde gruptaki ikinci maçımızı da kazanacağımızı düşünüyorum” dedi.

Tam kadro olarak fazla bir süre çalışma imkanı bulamadıklarını, iyi bir seviyeye gelebilmek için daha fazla çalışmak zorunda olduklarını kaydeden Guidetti, maçla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:
“Bizim için çok zor bir maç olacak. Şu ana dek birlikte fazla çalışma imkanı bulamadık, çünkü 18 Kasım'da lig başladı. Milli oyuncular ise dünya şampiyonasından 17 Kasım'da döndü. Şampiyonada yer alan birçok oyuncumuz ya sakattı ya da yorgun. Takım halinde ancak 3 antrenman yapabildik. İyi bir seviyeye gelebilmek için daha fazla çalışmak zorundayız. Muszyna, hemen hemen Polonya Milli Takımı demek. Birbirlerini çok iyi tanıyan oyunculardan oluşuyor, ayrıca kadrolarında Hollandalı 2 milli oyuncu var. Bizim için zor bir maç olacak ancak oyuncularımın bireysel gücü sayesinde gruptaki ikinci maçımızı da kazanacağımızı düşünüyorum.”

Takım kaptanı Gözde Sonsırma ise rakiplerinin ilk maçta Odintsovo'ya karşı kaybettiğini hatırlatarak, “Biz üst üste ikinci galibiyetimizi alıp avantajlı duruma geçmek istiyoruz. İlk 6'da forma giyen oyuncularımızın hepsi dünya şampiyonasından geldiği için henüz tam hazır değiliz ama takım olarak birbirimizle çok uyumluyuz ve iletişimimiz çok iyi. Tabi ki bu maça kazanmak ve çok iyi bir oyun ortaya koymak için çıkacağız. Çarşamba günü servislerimizin ve bloklarımızın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Rakip takımda tanıdığımız oyuncular var. Onların da bir kaç oyuncusu milli takımda görev aldı. Ona göre oyuncularına önlemler alacağız. Takımıma çok güveniyorum ve inanıyorum ki bu maçı kazanacağız” şeklinde değerlendirme yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!