27 günlük maraton

Güncelleme Tarihi:

27 günlük maraton
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 1997 00:00

Haberin Devamı

Galatasaray, 27 günlük zorlu maratona çıkıyor. Peşpeşe gelecek F.Bahçe, Milli Takım'n San Marino, Antalyaspor, Borussia Dortmund, Beşiktaş, Şekerspor ve Parma maçlarıyla futbolcuların yoğun bir tempo yaşayacaklarını belirten Teknik Direktör Fatih Terim her maç öncesi futbolcularına değişik idmanlar yaptırarak onları sıkmadığını söyledi. Terim ‘‘Türk futbolcusu bu maç trafiğine alışmalı. Biz de bunları bildiğimiz için çalışmalarımızın dozunu ona göre ayarlıyoruz''dedi.

Tek sorun Volkan

Galatasaray yarın oynacağı Fenerbahçe maçına hazır. Fatih Terim başarılı olan takımın bir maç sonrasında iskeletinde önemli bir değişilik yapmıyor. Muhtemelen Vanspor maçına çıkartığı onbiri Fenerbahçe maçına sürecek. Tüm takım Fenerbahçe maçında galibiyet için kenetlenip, hazırlanırken tek sorun kaleci Volkan'ın rahatsızlığı. Son haftaların formda kalecisi Volkan'ın maça kadar tamamen iyileştirilmesi için büyük özen gösteriliyor.

Biletler kapışılıyor

Fenerbahçe Stadı'nda yarın oynanacak F.Bahçe-G.Saray derbisine taraftarlar büyük ilgi gösteriyor. 1 milyon liradan satılan kapalı tribün ve 2 milyon liradan satılan numaralı tribün biletleri tükenmek üzere. Maçın 250 bin lira olan açık tribün biletleri ise yarın satışa çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!