22 kez transferle liste başı oldu

Güncelleme Tarihi:

22 kez transferle liste başı oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2007 12:44

Türkiye'deki profesyonel futbol liglerinde devre arasına girilmesiyle gözler ara transfere çevrilirken, bazı oyuncular, yaptıkları transfer sayılarıyla adeta baş döndürdü.

Haberin Devamı

Futbol Federasyonu'nun verilerine göre, profesyonel futbol liglerinde kariyeri boyunca en fazla transfer yapan oyuncu olarak 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor'da top koşturan Aydın Kahraman gösterilirken, bu futbolcuyu Çaykur Rizesporlu Tolga Doğantez ile Lig B Yükselme Grubu ekiplerinden Küçükköyspor'un formasını giyen Fazlı Ulusal takip etti.

Futbol hayatı boyunca 12 farklı takımda oynama şansı yakalayan 31 yaşındaki Aydın Kahraman, 22 kez transfer yaparak, bu alanda adını zirveye yazdırmayı başardı.

TOLGA DOĞANTEZ 2. SIRADA

Futbol hayatına Yeni Turgutluspor'da başlayan, Gençlerbirliği'nde forma giydiği dönemde yıldızı parlayan ve ardından Beşiktaş'a transfer olarak siyah-beyazlı takımı 100. yılında şampiyonluğa taşıyan kadroda yer alan Tolga Doğantez, en fazla transfer yapan oyuncular listesinin iki numarasında yer aldı.

Haberin Devamı

Şu anda Turkcell Süper Lig'de Çaykur Rizespor'da ter döken 31 yaşındaki oyuncu, kariyeri süresince 16 kez transfer yaparken, 12 farklı takımın forması altında mücadele etti.

FAZLI ULUSAL DA GERİ KALMADI

Futbol severlerin Antalyaspor'daki performansı ve ardından Beşiktaş'a transferi ile tanıdığı Fazlı Ulusal da transfere doymayan isimler arasında kendine yer buldu.

Kariyerine Kardemir Karabükspor'da başlayan 32 yaşındaki Fazlı Ulusal, şu an formasını giydiği Küçükköyspor'la birlikte 13 transfere imza atmayı başardı.

Boluspor forması giyen Erhan Namlı ise kariyeri boyunca 12 transfer gerçekleştirdi. Ankara Demirspor ile başladığı profesyonel kariyerinde Trabzonsporla zirveye ulaşan, ancak ardından gittiği Galatasaray'da istediği şansı bulamayan oyuncu, en fazla takım değiştiren oyuncular arasında yerini aldı.

Transfere doymayan isimler arasında, şu an Çanakkale Dardanelspor forması giyen ve Galatasaray'da “Papen Mustafa” adıyla ünlenen Mustafa Kocabey 11 transferle yer bulurken, aynı transfer sayısıyla Galatasaray'da şampiyonluk sevinci yaşayan Etimesgut Şekersporlu Evren Turhan, yine Galatasaray forması giyen Sakaryasporlu Murat Erdoğan ve bir dönem Beşiktaş'ın sürekli kiralık futbolcusu olarak görev yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncu Sertan Eser, listede kendilerine yer buldular.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!