"2013'ü 3 kupayla kapattık"

Güncelleme Tarihi:

2013ü 3 kupayla kapattık
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2013 10:22

Halkbank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, 2013 yılının Halkbank açısından gurur verici bir yıl olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Yaptığı yazılı açıklamada 2013 yılını değerlendiren Süleymanoğlu, kulüp olarak en başarılı sezonu geride bıraktıklarını, yeni yılda sorumlulukların arttığını ifade etti. 2012-2013 sezonunu 3 kupayla kapattıklarını hatırlatan Süleymanoğlu, açıklamasında şunları belirtti:

"Halkbank açısından önemli, gurur verici bir yıldı. Bilindiği gibi, 2012-2013 sezonunu üç kupa ile kapattık. Önce Türkiye Kupası'nı kazandık. Ardından CEV Kupası'nı müzemize götürme onurunu yaşadık. Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde ikinciliği kazandık. Böylece Halkbank camiasına son zamanların en başarılı sezonunu armağan ettik.

2013-2014 sezonuna yeni hedefler, yeni umutlarla yelken açtık. Erkek takımımızın kadrosunu yeniledik ama hepsinden önemlisi altyapımıza yatırım yaptık. Önümüzdeki süreçte formamızı oradan yetişecek sporcularımız terletecek. Şu anda lig lideriyiz. İlk kez katıldığımız Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı başardık. Başarılı bir kulis faaliyeti sonunda Şampiyonlar Ligi Final-Four maçlarını düzenleme hakkını elde ettik. Güçlü kadromuz, Türkiye'nin desteği ile erkeklerde ilk kez olmak üzere Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldıracaktır, buna inanıyoruz."

Halkbank'ın Türkiye Kupası'nda şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüdüğünü bildiren Süleymanoğlu, açıklamasında, "İçinde bulunduğumuz sezonda yeni bir heyecanı yaşıyoruz. Geçtiğimiz yıl sponsoru olduğumuz Gazi Üniversitesi Bayan Takımı'nı Halkbank Spor Kulübü bünyesine kattık. Artık birinci liglerde iki takımımız var. Güçlü altyapısı ile meşhur Halkbank bayan takımı, ilk sezon heyecanını yendikten sonra camiamızı başarılarıyla sevindirecektir, buna da inanıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Bir yılda katettikleri mesafede yalnız olmadıklarını ifade eden Süleymanoğlu, açıklamasının devamında şunları kaydetti:

"Gücümüzü, attığımız her adımda yanımızda olan Halkbank camiasından aldık. Bize verdikleri her türlü destek için, yönetim kurulu başkanımız Hasan Cebeci'ye, yönetim kurulu üyelerine, tüm birimlerimize, çalışanlarımıza, emeği geçenlere ve kulüp yönetim kuruluna teşekkürü borç biliyorum. Tüm voleybol camiasının yeni yılını kutluyor, yeni yılın başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!