2010’da kalede olabilirim

Güncelleme Tarihi:

2010’da kalede olabilirim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2008 00:00

Antalyaspor’un tecrübeli file bekçisi, "33 yaşındayım, bundan sonra en iyi zamanlarımı geçireceğime inanıyorum" dedi.

ANTALYASPOR’un bu yıl renklerine bağladığı tecrübeli kaleci Ömer Çatkıç, "Artık daha garanti, risksiz bir Ömer profili" ortaya koyacağını söyledi. Antalyaspor, Antalya’da havanın sıcak ve nem oranının yüksek olması nedeniyle, pazar günü yapacağı Denizlispor maçının hazırlıkları Isparta Davraz’da sürdürüyor. Ömer Çatkıç, Antalyaspor’da hedefinin kendisinin ve taraftarın güzel günler geçirmesini sağlamak olduğunu söyledi.

Yabancılar iyi değil

Kaleciler olarak amaçlarının topu direkler arasına sokmamak olduğunu ifade eden Ömer, karşılarına her yıl daha kaliteli forvetler geldiğini, ancak kaleciler olarak da kendilerini geliştirdiklerini söyledi. Türk kalecileri gayet başarılı bulduğunu anlatan Ömer, yurt dışından gelen kalecilerin Türk kalecilerden üstün performans sergilediklerine inanmadığını vurguladı. Ömer, "Yerli kalecilerin yabancılardan kalır yanı yok"dedi.

Seve seve giderim

Ömer, "Ersun Yanal, Mustafa Denizli, Şenol Güneş hocalarımız kadroda bana yer verdiler. Fatih Terim’in geldiği dönemde bir sakatlık geçirmiştim. Terim, daha sonra da beni çağırmadı. 2010 Dünya Kupası var. Milli Takım’a çağrılırsam seve seve giderim. Kendimi çok iyi hissediyorum. 33 yaşındayım, bundan sonra en iyi zamanlarımı geçireceğime inanıyorum" dedi.

Barthez’e benzetiliyor

Saç ve sakal stiliyle Fransızların ünlü kalecisi Fabien Barthez’e benzerliğiyle dikkati çeken deneyimli file bekçesi Ömer, Eskişehirspor’un altyapısında başlayan futbol hayatını 1998-2004 yılları arasında Gaziantepspor’da sürdürdüğünü hatırlattı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!